14

Cand modelele din industrie nu-s ok ce sa le mai ceri juniorilor?

From this website you will have access to free mp3 downloads. The files are not hosted by us. Rules: MP3s will be for personal use only / You may not redistribute them / Delete them from hard disk after 24 hours (If you don’t agree, close this window)

Studiu de caz: top-hit.biz

Registrant Name: Ciripaniuc Vlad
Registrant Address1: Petru-Musat
Registrant City: Siret
Registrant State/Province: Botosani
Registrant Postal Code: 725500
Registrant Country: Romania
Registrant Phone Number: 0753 893 655

- site-ul are o singura tabela mysql. Daca a facut mai mult de una, programatorul e un babalau iar tu, Vlad, esti mai babalau ca el desi am vaga impresie ca tot tu esti si programatorul :-).
- s-a jucat cu mod_rewrite, link-urile i-au iesit oarescum ok. Ar mai avea putin de lucru la tagul title si de schimbat b cu strong sau cu h-uri la titluri.
- site-ul se foloseste de urcaok.net pentru a hosta mp3-urile. Da, ati ghicit! urcaok.net are datele de contact protejate. De urcat pe urcaok.ro (nu eok.ro, da? jajaj) le urca Vladut, cu manuta lui.
- baiatu’ e la inceput. Nu are trafic insa are o baza de date de e-mailuri, printre care si adresa mea spre ghinionul lui.

top-hit.biz

Ce am invatat din acest site? Nimic. A, ba da. Cu un cd cu mp3-uri, un domeniu si un host de 2 euro la egazda.ro poti deschide o afacere online.

* hai ca nu am fost rau. Am zis numai de bine, nu? :-)

Spam-bonus, prietenul lui Vlad, Pasaniuc Ionut a.k.a. pgl_shock

pasaniuc ionut | pgl_shock

Tot din underground, tot spam, zic. Aceeasi baza de date ca la top-hit.biz, aceleasi scripturi, aceeasi Marie cu alta palarie nu ma fac decat sa cred ca este bun prieten cu Vlad.

Are ochelari. La pariu ca s-au intalnit la cazare la facultate?

Registrant Name: pasaniuc ionut
Registrant Address1: prelungirea bradului,bloc 104,scara b,apartament 16
Registrant City: bacau
Registrant State/Province: BACAU
Registrant Postal Code: 519000
Registrant Country: Romania
Registrant Phone Number: 0746 417 864

pgl_shock.jpg

pgl_shock_2.jpg

Concluzie

M-a facut curios durduliul cu ochelari si as vrea peste 3 luni sa vad daca a facut vreo treaba cu Google-ul caci vad ca spam nu ii este rusine. Si mai sunt curios de unde naiba au adresa mea de e-mail! Strangator durduliul! :-)

In rest, nu stiu ce v-ati fi asteptat sa scriu. Ah, sa le pregatim un microfon? Neah, manelistii nu-s agreati la conferinte. :-p

Pe aceeasi tema

Etichete: , ,

14 Responses so far

  1. armamortală says:

    Io cred că sunt de fapt prieteni de-ai tăi şi le faci de fapt reclamă mascată. :D

  2. ionut says:

    auzi ba frate… ce treaba ai cu mine ia si scoate numarul de tel .. adauga od pgl_shock sa vb

  3. Costin says:

    @ionut
    1. zi-mi multumesc ca te-am scos din Spam unde de fapt iti era si locul.
    2. Cat de nesimtit esti ca dupa ce comentezi aici imi mai trimiti de 3 ori mailuri in care sa ma atentionezi ca ai mai adaugat muzica la download pe petarda aia de site?

  4. ionut says:

    dute ma si aruncate de pe un bloc

  5. ionut says:

    veza-ti de kktul tau de blog si taci draq

  6. Ciry says:

    ms fain prietene pentru publicitate ,se scrie vlad nu vald sau cum ai scris u pe site a da si nu cred ca ti-am dat voie sa imi publici pe net , pe blog-ul tau datele mele personale de altfel nu crezi ? era parca ceva scris in lege despre asta si in ultimul rand bafta si tine-o tot asa ( doar nu credeai ca am sa te injur sau ceva de genul nu ?

  7. Costin says:

    Ciry:
    1. intr-un singur loc scria Vald. Am modificat, multumesc de sesizare.
    2. Datele de care spui tu sunt date publice. Nu striga hotul si arata o lege cand tu de fapt incalci legea.

    Ionut:
    De ce ma faci sa cred ca vocabularul tau e la fel de limitat ca si gandirea?

  8. Ciry says:

    multumesc ca mi-ai raspuns la e-mail asa de rapid , apropo mailul ti l-am gasit cand am dat whois la domeniul tau. mult succes in continuare cu blog-ul

  9. Costin says:

    Pai cam tot de acolo ti-am aflat si eu datele de mai sus. Deci suntem chit pe chit. :-)

  10. Ciry says:

    asta crezi tu ca e chit pe chit :) eu nu am postat nicaieri numarul tau de telefon sau de exemplu adresa ta doar pentru ca e inregistrat domeniul pe numele tau intelegi chestii de genul asta nu se fac dar na totusi fiecare apreciaza gestul tau cum vrea cel putin pe mine ma interesat adresa ta de mail doar pentru a te ruga frumos sa imi scoti datele de pe blog-ul tau , te-am rugat frumos deoarece am crezut ca cu tine se poate vorbi omeneste nu te-am injurat sau nush ce in orice caz nu ma mai intereseaza ce faci in continuare.bft

  11. Costin says:

    Pe adresa mea de e-mail mi-ai trimis mesaje nesolicitate (spam). Apropo de legile de care spuneai mai sus, asta se pedepseste (vezi http://www.legi-internet.ro/index.php?id=22).

    In aceeasi ordine de idei continutul site-ului la care-ti faceai reclama incalca legea asta: http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=10396

    Pana sa imi mai spui a 3-a oara ca ti-am publicat date publice mai rumega odata primele doua paragrafe ale acestui comentariu.

  12. Ciry says:

    esti foarte destept nu ? ok atunci de ce nu ai verificat domeniul de pe care sa dat spam , verifica-l si o sa ai o surpriza ca nu sau trimis de pe http://www.top-hit.biz ? si acuma sincer chiar numai ai inspiratie pentru blog`ul tau ?

  13. Dobitoku says:

    Am mai dat eu peste un gura-mare d-asta, acu vreo 2-3 ani… norbertnet papuci pe varza… spamuia cu pornache ieftin. ni wa, agrameilor! :D

  14. [...] aceea, degeaba se excită neastâmpărat tot online-ul românesc care se vrea select (adică non-spămuitor), pe [...]

Leave a Comment