0743 GAMING (0743 426 464), newsletter gratuit de WhatsApp

Posted by

De ceva vreme mă joc cu sincope, până-mi găsesc un ritm și o direcție care să-mi placă 100%, pe gaming.boutique. Este un hobby care m-a pasionat din totdeauna, plin de creativitate și tehnologie, hobby pe care l-am dus mai departe de 3 ori, dezvoltând 3 jocuri, unul dintre ele luând și un premiu Internetics.

0743 GAMING este un newsletter gratuit de WhatsApp pentru posesorii de PlayStation 4 / Pro. Va avea o frecvența săptămânală, vineri dimineață, pentru a avea la dispoziție întreaga zi pentru download* înainte de weekend. 🙂

Ce va conține newsletterul? Cele mai noi știri și noutăți din mediul PlayStation 4, recomandări de jocuri on-pay sau gratuite, HOW-TOs și conținut video (gameplays).

Cum te poți abona?

1. adaugă 0743 426 464 în agenda telefonului cu numele 0743 Gaming
2. trimite un mesaj prin WhatsApp cu textul START

Cum te dezabonezi?

1. trimite un mesaj prin WhatsApp cu textul STOP

La dezabonare numărul de telefon va fi șters din lista de abonați. Pentru a primi din nou newsletterul va trebui să treci iarăși prin cei doi pași de abonare.

Mulțumesc și ne auzim începând de vinerea viitoare.


* Jocurile și aplicațiile de pe PlayStation 4 se pot descărca și remote, utilizând store.playstation.com, atât timp cât consola este în stand-by.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: