SIE a înlocuit Pro Evolution Soccer 2019 cu Detroit: Become Human | #PSPlus

Posted by

În fiecare lună, SIE, Sony Interactive Entertainment, oferă membrilor PlayStation Plus două jocuri pentru PlayStation 4, cu titlu gratuit, cele anunțate deja pentru luna în curs fiind Pro Evolution Soccer 2019 și Horizon Chase.

Surpriza a venit azi noapte, când, în loc de Pro Evolution Soccer 2019 a apărut Detroit:Become Human la download, un joc SIE lansat tot anul trecut, pe final de mai. O surpriză plăcută, de altfel, fiind un joc unic în felul lui.

L-am jucat înainte de lansarea oficială și m-a prins povestea celor 3 androizi, Kara, Connor și Markus, ale căror acțiuni ajungi să le controlezi câteodată chiar și în același cadru (personajele ajung să se întâlnească).

Jocul prezintă un Detroit al anului 2038 (Detroit a fost declarat falimentar în 2013), cu androizi care fac mare parte din munca oamenilor, și stres și depresie pe unde respirația nu este artificială.

Probleme sunt și de partea androizilor, cumva încep să simtă și devin parțial oameni. Incluziv cei 3 pe care îi controlezi. 🙂 Eu l-am păstrat 100% android doar pe Connor, ceilalți doi fiind fugari, printre alți andoizi la fel ca ei.

Vezi – 👍 Detroit: Become Human (9.6/10), articol pe care l-am scris la lansare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s