Filme: Ready Player One (2018)

Posted by

Ready Player One este un film lansat anul trecut, a cărei poveste se desfășoară în 2045, perioadă în care toată populația globiului putea fi găsită în OASIS, un joc cât o lume virtuală în care puteai fi cine vrei, dar, în același timp, puteai să pierzi tot ce ai acumulat dacă erai omorât. Foarte interesant, mai ales că implicațiile erau off-line. (Un fel de Facebook în 2045 :-))

Povestea începe când cel care a creat OASIS moare și lasă proiectul moștenire primului care va reuși să găsească un Easter Egg (obiecte ascunse care nu contează în povestea și economia jocului, ci sunt doar trofee pentru pasionați), punând la dispoziție pentru indicii întreaga sa viață (jurnale, înregistrări video etc) în cadrul unei biblioteci imense.

Evident, binele câștigă, filmul urmărește și o mică poveste de dragoste, over all merită văzut. Mi-a fost recomandat și îl recomand mai departe, deoarece, cumva, cred că tehnologia pe care o vedem în Ready Player One va fi destul de comună într-un interval de maxim 10. Mulți producători faci pași buni în direcția asta și destul de repede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s