🎥 Spotul primei campanii Vodafone și UPC | #ImpreunaMaiBuni

Posted by

Ieri, am participat la o întâlnire cu Murielle Lorilloux, CEO Vodafone si UPC Romania, întâlnire în cadrul căreia a fost prezentată prima oferta comercială comună Vodafone – UPC. Nu cred că mai e un secret pentru cineva că Vodafone Romania si UPC Romania au finalizat procesul de achizitie anul acesta și l-au anunțat la început de august.

Faptul că UPC și Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic în ceea ce privește serviciile mobile, de fix și TV, acest lucru fiind un moment important nu doar pentru echipa noastră, cât și pentru toți clienții. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de divertisment.

Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România

Iată și spotul primei campanii #ImpreunaMaiBuni.

În cadrul evenimentului, reprezentanții Vodafone și UPC au anunțat includerea posturilor Look Plus și Look Sport în pachetul TV, 100 euro reducere pentru clienții UPC la achiziționarea unui smartphone nou, cu abonament Vodafone, și ai o reducere specială de până la 115 euro pentru clienții Vodafone care doresc un pachet de internet fix și televiziune.

Alte beneficii și bonusuri pentru actualii clienți UPC și/sau Vodafone le puteți găsi aici.

Ofertele Vodafone și UPC pentru clienții business sunt disponibile aici și conțin o suită complexă de servicii, de la soluții complete de găzduire în cloud și de securitate împotriva atacurilor informatice, până la multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity.

Cum vi se par?

PS. Altfel, a fost un prilej bun să revăd oameni pe care nu i-am mai văzut din cretacic, la întâlnire participând, de asemenea, și alți bloggeri și jurnaliști. It felt good. 🙂

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s