Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | octombrie 2019

Posted by

Sony Interactive Entertainment a dat astăzi publicității cele două jocuri gratuite pentru membri PlayStation Plus în luna octombrie 2019. Pentru cei care nu știu, PlayStation Plus este un abonament pentru posesorii de PlayStation care le oferă acces la modulele multiplayer ale jocurilor, precum și oferte exclusive, reduceri, ori jocuri gratuite.

Primul dintre cele două jocuri anunțate astăzi este The Last of Us Remastered, în care jucătorii pot explora o lume spectaculoasă, în care Joel și Ellie trebuie să supraviețuiască unei călătorii ostile prin ruinele Statelor Unite ale Americii.

🔗 PlayStation Store

Al doilea joc este MLB The Show 19, un joc pe care Sony Interactive Entertainment l-a lansat în primăvara anului acesta, pe 27 martie, fiind cel mai recent episod al simulatorului de baseball autentic creat de Sony San Diego Studio. Ambele jocuri vor putea fi descarcate gratis începând cu 1 octombrie.

🔗 PlayStation Store

Bonus. Tot astăzi, SIE a anunțat și lansarea The Last Of Us Part II (trailer), joc care va fi lansat pe 21 februarie 2020.

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s