Lansari: Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Posted by

Astăzi a fost lansat Call of Duty: Modern Warfare (2019), un FPS dezvoltat de Infinity Ward și publicat de Activision, fiind cea de-a 16 franciză CoD și o relansare a sub-seriei Modern Warfare. Se poate juca pe PC, Xbox One și PlayStation 4. Iată și trailerul.

Nu știu de ce, dar când am jucat prin August o variantă Alpha 2vs2, mă așteptam ca în jocul final să observ diferențe la mecanică. None. Am jucat câteva meciuri cu un prieten, am intrat și prin campanie (super sunet, o să fie o provocare să-l joc pe Realism – cel mai mare grad de dificultate) și mi-a plăcut maxim ce am văzut.

Uite clipul pe care l-am editat în august.

Jocul are deja 7 jucători care au câștigat trofeul de platină, primul luându-l pe 23 octombrie, cel mai probabil ceva Youtuber care a primit jocul înainte. Se platinează sub 20h, găsiți lista trofeelor pe psnprofiles. Momentan nu au explicații, însă nu mă îndoiesc că vor apărea în câteva zile. O hartă a lor există deja aici.

Pentru content cat mai proaspăt, mă puteți urmări pe Instagram, @CostinRo.

Nu mă îngrijesc prea tare de postări (încă), însă sunt activ pe stories / highlights.

99% gaming (100% PlayStation 4).

3 comments

  1. Eu raman la BF5 (xb1), mai ales ca vine marele update pe 31 oct. Ma baga mai mult in poveste bf-ul, ma arunca parca in transee. MW-ul mi se pare prea arcade.

    Like

    1. Actually, mie mi se pare că mai degrabă B5 e Arcade față de MW. 🙂 B5 e mult mai “ușor” ca joc. Ia-o de la faptul că ai nevoie de aprope jumătate de incărcător de BrenGun să dai jos un inamic, că are sprinturile irealiste etc. B5 e mai spectaculos și dinamic, MW e realist și tactic.

      Like

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s