Ubisoft promite sa repare Breakpoint

Posted by

Un articol de pe Engaget traduce în cuvinte normale postarea plină de avânt muncitoresc de pe blogul Ubisoft. Sărind peste amuzamentul meu personal pe tema asta, nu știam că Breakpoint se confruntă cu atâtea probleme. În filmele mele, Breakpoint ar fi trebuit să fie un super tactical realistic military shooter (dintr-o perspectivă cinematică), însă, la Beta, m-am trezit, parcă, cu un DLC pentru Division II, motiv pentru care am renunțat la precomandă (509 lei!!?) și nu am mai urmărit ce se întâmplă.

Din câte înțeleg, peste aceste probleme de formă amintite mai sus, cei care au cumpărat jocul s-au lovit de altele. Breakpoint a fost lansat într-o stare neterminată și plină de buguri (de la mecanică până la grafică), iar sistemul de microplăți se pare că plecase puțin în vizită la Electronic Arts. 😉 Iar toate aceste lucruri au făcut ca Ubisoft să anunțe întârzierea uptedeurilor majore ale jocului și focusul developerilor pe un plan concret de a repara Ghost Recon Breakpoint.

By most accounts, Ghost Recon Breakpoint, the latest game from Assassin’s Creed publisher Ubisoft, is a broken mess. Thanks to its unfinished state, the game performed so poorly in its first week of availability that Ubisoft recently delayed most of its major 2020 releases. However, in a blog post published on Monday, the publisher detailed how it plans to fix the game.

Ubisoft plans to improve ‘Ghost Recon Breakpoint’ with a month of bug fixes

Ca fapt, Breakpoint este în top 10 cele mai scumpe jocuri în 2019.

Dacă scoatem bundle-urile prinde top 5.

În altă ordine de idei, financiar vorbind, Ubisoft se află într-o zonă destul de periculoasă. După lansarea Division II din 15 martie acțiunile au început să scadă, cu ceva creștere peste vară datorită marketingului pentru Breakpoint, iar după lansarea acestuia care a avut loc în 4 octombrie s-au dus în cap. While both games “underperformed commercially,” Ghost Recon Breakpoint also disappointed “critically“., a declarat Yves Guillemot, CEO, pentru Bloomberg.

Shares of Ubisoft were 22% lower to 43.80 euros by 9:57 a.m. in Paris, bringing the decline this year to 38%. The company’s five-year notes maturing in 2023 fell 0.9 cents to 100.9 cents, their biggest drop on record.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) este în acest moment cel mai apropiat joc de ideea de tactical realistic shooter. Iar modul multiplayer Realistic elimină HUD-ul (elementele ajutătoare de pe ecran, precum marcarea inamicilor, perk-uri, senzori etc) și oferă o experiență de joc care se bazează mai mult pe instict și simțuri (auz, vedere), decât pe gadgets și îndemânare. Probabil cea mai tare experiență de pvp la ora actuală. Revin pe tema asta.

🔗 Ghost Recon® Breakpoint (Ubisoft / 30% discount zilele astea)
🔗 The Division 2 – Standard Edition (Ubisoft)
🔗 Call of Duty®: Modern Warfare® (Activision)

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s