Yango plus Taxi egal Love

Posted by

Dupa incidentul cu numărul de telefon am fost contactat de cineva de la Yango care a rezolvat problema, după verificări, foarte românește. Sau rusește. “Nu se poate, nu ați văzut bine”.

Bună ziua! Am revenit cu o rezoluție în ceea ce privește situația întâmpinată de dumneavoastră. Am verificat în sistem această comandă, iar șoferului, datorită Softswitch-ului ce a fost activ la acel moment, i-a fost afișat un număr generat, nu numărul dumneavoastră de telefon. Aș aprecia tare mult, în condițiile în care situația se repetă, să îmi oferiți un screenshot, deoarece totul ar trebui să funcționeze iar astfel de situații să nu existe.

Tu-ți dai seama coincidență? L-a generat taman pe al meu. 0726.costin. Chiar glumisem și cu șoferul pe tema asta cu numărul meu complicat. Anyway, nu mă așteptam, însă nu face nimic. De acum înainte facem screenshoturi, pare mai veridică o invenție din partea mea, as if.

Acum, știrea e că, de câteva zile, Yango a implementat un parteneriat cu Apolodor și Dartex, de aici și butonul nou din aplicație denumit Taxi, care acum poartă cel mai mic preț. Am zis sa văd care-i treaba, destul de îndoit, și am prins un taxi de la Apolodor. Super șofer, ne-am amuzat puțin pe fosta luptă dintre taxi și ride-sharing-taxi.

Iar ideea e așa, ca să vezi tehnologie în 2019 pe Yango. Șoferul pornește cursa în aplicația Yango, dă  drumul la aparatul de taxat, iar, la final, introduce suma de pe aparat în aplicația Yango, după ce închide cursa. Cumva, e obligat sa faca asta, sunt screenshots mai jos.

Rezultatul?

Yango a taxat prețiul introdus de șofer, adică dublu față de cât îmi arăta aplicația. Am plătit taxi normal, 1.99 lei / km, doar că l-am comandat prin Yango care mi-a afișat un cost din… burtă. Am făcut poze la aplicația șoferului la a doua cursă, căci m-a așteptat și am vrut să testez din nou, plus că mă gândeam cum o să mă tragă iarăși de urechi cel care se ocupă de PR-ul Yango pe retelele sociale. Te salut, Octavian.

Prima cursa:

A doua cursă, la întoarcere, iar prețul afișat mie a fost cel de 7.20 lei, doar că l-am plătit pe cel de 9.80 lei:

Ar fi amuzant dacă nu ar fi adevărat. Eu n-am înțeles oricum nimic din cursele astea, dar Yango pare că a depășit ideea de loterie. A trecut la level 50, high priest, mana potion. 🙂

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s