Death Stranding (2019) | #giveaway #playstation4

Posted by

Astăzi, Sony Interactive Entertainment Europe a lansat Death Stranding, un action video game cu un setup post-apocaliptic. Acesta este amplasat în Statele Unite ale Americii, “Death Stranding” fiind denumirea evenimentului care a dat naștere unor creaturi invizibile, cu referință la cetacean stranding.

Jocul este disponibil pe PlayStation 4, însă înțeleg că va fi lansat și pentru PC în Q2 2020.

Iată link-urile din PlayStation Store.

🔗 DEATH STRANDING
🔗 DEATH STRANDING Digital Deluxe Edition

Jocul a fost produs de Kojima Productions și este primul joc al lui Hideo Kojima și Kojima Productions după despărțirea de Konami în 2015. Death Stranding face parte din valul de jocuri video în care personajele sunt interpretate de actori de la Hollywood, iar Norman Reedus (IMDB) ocupă rolul principal.

Cei de la Sony au fost foarte drăguți și mi-au trimis două licențe pentru Death Stranding, una pe care o voi folosi personal, iar cea de-a doua va ajunge, prin tragere la sorți, la unul dintre abonații newsletterului 0764 GAMING. Același lucru pe care l-am făcut cu licența de FIFA 20 de la Electronic Arts.

Abonații newsletterului încă nu au aflat, vor afla în newsletterul de astăzi. :))))

Câștigătorul va fi extras vineri, 15 noiembrie, cu random.org, înainte de trimiterea newsletterului, iar acesta va fi anunțat printr-un mesaj pe WhatsApp, după newsletter. Licența este în format electronic, ceea ce înseamnă că va putea fi folosită imediat (jocuruile se pot achizitiona și instala și remote, de la birou).

Iată și câteva imagini.

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s