BB din Death Stranding in Piata Victoriei

Posted by

În seara asta am fost după vreo 4 secole la Bloggers Lan Party, eveniment organizat de Toma încă de pe vremea când se nășteau evenimente Bloggers Ceva. Și uitasem de la ce vine B din BLP, ha ha, însă bine că știam ce e LP și m-am dus pentru Ubisoft și ceva competiție de Rainbow Six la care n-am mai participat, căci ne-am întâlnit câțiva nevorbiți și ne-am luat cu ale noastre.

Evenimentul are loc (căci mai e și azi) central, în Pta. Victoriei din București, în toate camerele de la parter și etajul 1 ale clădiri Qreator.  Cam 2-300 de oameni au trecut pe acolo în cele câteva ore, plus Panduțu, Ovi, Alex, Alex și fetele. The usual suspects, ca să zic așa. Am văzut și ceva Nintendo, o cameră FIFA 20, una pentru Death Stranding și încă una pentru lan-uri, la care s-au înscris jucători de NFS și Rainbow Six.

Mie mi-a plăcut camera destinată Death Stranding. Cei de la PlayStation România au adus chiar și un BB la scală 1:1 – acel fetus într-un recipient de sticlă! Pare un pic spooky, însă BB e destul de simpatic în joc (hâmâie când e vesel, îți dă like-uri când faci selfie-uri în oglindă, treburi d-astea), plus că te anunță imediat ce detectează prin preajmă prezența aparițiilor fantomatice din joc denumite BT.

Frumos, mai venim, da. 🙂

Death Stranding:

NFS & Rainbow Six

FIFA 20

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s