Need For Speed Heat (2019) | #giveaway #playstation4

Posted by

După FIFA 20 oferită de Electronic Arts și Death Stranding oferită de PlayStation România, urmează, după cum a anunțat și titlul, ca unul dintre cei peste 400 de abonați ai newsletterului prin WhatsApp 0743GAMING să primească, prin tragere la sorți, o licență Need For Speed Heat (Full Game).

Câștigătorul licenței NFS HEAT va fi extras vinerea viitoare, pe 29 noiembrie, cu random.org, înainte de trimiterea newsletterului, iar acesta va fi anunțat printr-un mesaj pe WhatsApp, după newsletter. Tradițional, deja. Și eu sunt curios ce va urma!

Cum te poți abona la newsletter?

1. adaugă 0743 426 464 în agenda telefonului cu numele 0743 Gaming
2. trimite un mesaj prin WhatsApp cu textul START

informații importante

Licența este oferită de Bloggers Lan Party (BLP), post-eveniment, acesta având loc weekend-ul care a trecut la Qreator, în Piața Victoriei din București. Găsești aici câteva fotografii de la eveniment cu sălile de recreere dar și de competiții, printre care și una în care whatevăruiește BB din Death Stranding.

NFS Heat a fost lansat de Electronic Arts în urmă cu o săptămână și un city-break, pentru PlayStation4, Microsoft Windows și Xbox One, fiind cea de-a 24 ediție a jocului, aniversând 25 de ani de la lansarea seriei. La mulți ani, zic, și organizatorului BLP care a împlinit în acest week-end cam tot pe atât. :-))

Succes!

PS. Licența este în format electronic, ceea ce înseamnă că va putea fi folosită imediat. Jocurile se pot achiziționa (cu redeem code tot achiziție se numește) și instala remote, de la birou, pentru a te aștepta cuminte, când te întorci de la serviciu. 😀

3 comments

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s