Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | decembrie 2019

Posted by

Din 3 decembrie și până pe 6 ianuarie 2020, cele două jocuri care pot fi descărcate din PlayStation Store cu titlu gratuit de către membri PlayStation Plus sunt Titanfall 2 (ps store – 89.90 ron), joc inclus de altfel și în abonamentul EA Access, și Monster Energy Supercross – The Official Videogame (ps store – 229.90 ron).

Monster Energy pare a fi foarte activ în perioada asta, brandul fiind prezent și în Death Stranding (ps store), ultima nebunie creată de Hideo Kojima (Wikipedia | Instagram – 1m+ followers) și publicată de Sony Interactive Entertainment Europe pe 9 noiembrie, ca resursă consumabilă pentru un boost de stamina de 10%.

Pentru cei care nu știu, PlayStation Plus este un abonament care le oferă jucătorulor de PlayStation acces la modulele multiplayer ale jocurilor, precum și la oferte exclusive, reduceri, ori jocuri gratuite în fiecare lună, precum cele două de mai sus. (ps store – 269 ron / an)

Notă: până pe 2 decembrie există oferta de Black Friday pentru abonamentul PS Plus – 201.75 ron / 25% discount.

Până pe 3 decembrie însă, mai este destul timp pentru a descărca (ori adăuga în Library) cele două jocuri gratuite din luna în curs, Nioh (SIE Europa) și Outlast 2 (Red Barrels) – jocuri lansate în 2017, care, în mod normal, costă, împreună, 310 lei.

Vezi Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | noiembrie 2019.

Iată și trailerele celor două jocuri gratuite de luna viitoare.

Titanfall 2 (2016)

Monster Energy Supercross – The Official Videogame (2018)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s