Rainbow 6 Siege introduce doua noi clase #OperationShiftingTides

Posted by

Ieri, Rainbow 6 Siege a lansat Operation Shifting Tides, modalitate prin care introduce o hartă nouă, însă și două noi clase, Wamai – în apărare și Kali – în atac. Cei care au jocul instalat au primit ieri un update, însă clasele au fost activate doar pentru cei care au Year 4 Pass. Chiar și așa, îți imaginezi ce bătaie a fost aseară pe cele două clase, da? 🙂

Treaba asta vine după o săptămână de la o colaborare cu Netflix pentru fanii serialului Money Heist (La casa de papel), cu mențiunea că cele două caractere introduse la vremea respectivă au fost extra Year Pass, achiziționabile din magazinul jocului.

Pentru cei care nu au jocul însă li se pare interesant / cool / pită / uber / blană / țeavă sau în orice alt fel, judecând exclusiv în funcție de clipurile video pe care le vedeți online, am numai vești proaste. Ha ha. Să-mi aduc aminte să nu-mi caut niciodată un job în vânzări. 🙂

Prima este că nu am am găsit Rainbow 6 Siege prin nicio listă de reduceri pentru acest început de decembrie, însă am extras mai jos ce am găsit interesant prin PS Store. Acum, fie vorba între noi doi, Deluxe Edition tocmai ce a ieșit dintr-o zonă în care a putut fi cumpărată cu 44 lei în format digital.
Rainbow Six Siege Deluxe Edition – 149.90 lei (jocul + Y1P)
Rainbow Six Siege Gold Edition – 284.90 lei (jocul + Y1P + Y4P)
Rainbow Six Siege Ultimate Edition – 464.90 lei (jocul + Y1P + Y2P + Y3P + Y4P)

Y1P = 8 operatori: Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana and Echo.
Y4P = operatorii de anul acesta, precum cei care au fost anunțați ieri
Y1P + Y2P + Y3P + Y4P înseamnă că dacă achiziționezi Ultimate Edition vei putea juca cu absolut toți cei 56 de operatori din joc, 26 pentru atac, 26 pentru apărare, plus ceilalți care vor fi anunțati la anul.

Acum, vestea și mai proastă, după faptul că până la următoarea ofertă trebuie să decartezi o căruță de bani, este că, în primă fază, jocul nu îți va plăcea. Nu are cum. Ți se va părea imposibil de controlat și, în plus, că restul jucătorilor dorm cu unitatea PlayStation în loc de pernă.

Însă dacă treci peste etapa «jocul ăsta este de tot rahatul» și «n-am dat în viața mea atâția bani pe o prostie mai mare» și găsești și prieteni cu care să-l joci, ești mâncat din toate punctele de vedere. Și ține-ți cardul aproape căci este posibil să descoperi chestii noi la tine. 🙂

Revenind, iată cele două clase și detaliile despre acestea. Wamai nu mi s-a părut interesant, însă Kali în combinație cu ceva drone poate face minuni prin pereții clădirilor, ori geamuri prin care alte clase nu pot trage (la avion, de exemplu).

Kali

Wamai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s