personal: notes #1

Posted by

Roller coaster. Cam așa aș putea defini ultimele câteva săptămâni, pe care le-am împărțit, în mare, între o poveste nouă și vizionări. Încerc să mă mut și, aparent, situația nu este cu mult diferită față de ce știam într-una dintre ultimele dăți când am mai repetat operațiunea.

Este o aventură întreagă să închiriezi un apartament în București, care te seacă de timp, dar am  (iarăși) câteva idei de îmbunătățire a aplicației imobiliare.ro. Revin pe tema asta. 

Am mutat newsletterul de gaming pe WhatsApp sâmbăta. Este o veste bună, cu siguranță pentru mine 🙂 , așa am mai mult timp să mă ocup de el, ultima perioadă fiind destul de încărcată și am o vagă bănuială că-mi va mai dura un pic.

N-am mai scris de două săptămâni. Nici draft-uri, cum obișnuiam în alte perioade din trecut în care nu am publicat nici măcar o onomatopee pe blog, ori pe rețelele sociale. Am preferat să citesc și să mă joc.

Pe PlayStation m-am rezumat doar la Rainbow Six Siege și, destul de pasiv, la Death Stranding. La DS mi se pare mai interesant să găsesc modalități prin care să le fac viața mai ușoară altor jucători în zonele de pe hartă greu accesibile decât să merg către trofeul de platină și, teoretic, pierd vremea

De citit m-am mai relaxat 🙂 , în ideea în care am trecut de la psihologie la povești și valori, o carte primită cadou de la un coleg.  Dacă ai și altă recomandare în direcția asta, shoot. Mai am câteva ore și o termin și n-aș vrea să rămân pe gol. 🙂

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s