Jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | februarie 2020

Posted by

Ca la fiecare final de lună, PlayStation a anunțat în urmă cu câteva ore jocurile acordate cu titlu gratuit membrilor PlayStation Plus (Ce este PlayStation Plus?) în luna februarie 2020, jocuri ce pot fi descărcate însă abia pe data de 4 februarie, urmând ca gratuitatea să expire pe 2 martie.

Între timp, poți arunca o privire peste jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus de luna trecută, asta dacă nu ai făcut-o deja. Adăugați UNCHARTED: The Nathan Drake Collection și Goat Simulator în Library, nu se știe niciodată când vrea cineva să le joace. 🙂

De pe 4 februarie însă, vom avea acces la alte 3 jocuri, sau, de fapt, 5, dacă luăm în considerare faptul că unul dintre ele este tot o colecție de titluri, plus DLC-urile aferente. Acestea sunt BioShock: The Collection (250 ron), The Sims 4 (180 lei) și Firewall Zero Hour (130 lei).

BioShock: The Collection conține BioShock, BioShock 2 și BioShock Infinite, plus câteva bonusuri, Sims 4 nu cred că ar trebui să mai aibă nevoie de vreo prezentare, plus că este inclus gratuit în abonamentul EA Access, iar pentru Firewall Zero Hour pregătiți casca VR și controllerele Move.

Iată și trailerele.

BioShock: The Collection

The Sims 4

Firewall Zero Hour

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s