The Complex (2020) | PS4

Posted by

Anul trecut am terminat Late Shift, un joc video dezvoltat de CtrlMovie și publicat pe PlayStation 4 (PC și Xbox One) de Wales Interactive. Jocul este, de fapt, un adventure game FMV (full motion video) a cărei acțiune are loc în Londra, pe parcursul căreia treci prin câteva zeci de puncte de decizie din cele 180 disponibile și poți descoperi, astfel, până la 7 finaluri posibile ale acestuia.

Mi-a plăcut foarte mult Late Shift. Te poți identifica ușor cu personajul, multitudinea de puncte de decizie nu-ți dau timp să te plictisești deși, pentru a-l termina, vezi câteva secvențe de mai bine de 7 ori câte finaluri are și este foarte interesant să găsești soluții astfel încât să ieși bine din toată încurcătura creată încă din primele 10 minute ale jocului.

Acum, depinde ce înseamnă bine pentru tine. 🙂

https://atomic-temporary-187842175.wpcomstaging.com/late-shift-playstation4.html

Zilele trecute, PlayStation a publicat trailerul la The Complex, un interactive sci-fi thriller movie (IMDB) anunțat tot de Wales Interactive, joc ce va ajunge în PlayStation Store pe 31 martie, însă îl veți putea găsi și pe PC, Xbox One și Nintendo Switch.

Detalii sunt pe IGN. Pe scurt, The Complex va avea 8 finaluri asemănătoare episodului Bandersnatch din Black Mirror / Netflix, și înțeleg că în spatele fiecărei decizii există un sistem de urmărire a trăsăturilor de personalitate și a relației cu celelalte personaje.

31 martie. 😍

Iată și trailerul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s