Content Creators Conference (aprilie 2020)

Posted by

Am început astăzi să fac o listă cu evenimentele la care mi-ar plăcea să particip anul acesta, iar unul dintre ele este Content Creators Conference, organizat de către Revista Biz și sponsorizat de Caroli, eveniment care va avea loc pe 8 aprilie 2020 la Radisson Blu din București.

Printre speakeri am văzut oameni de agenție, consultanți și traineri în social media, însă și creatori de conținut. Cumva, vedeta evenimentului este însă Arena Maeștrilor, o competiție de idei pentru una dintre gamele de produse Caroli. Mi-ar fi plăcut să fie și Mugur Pătrașcu // Screen Native printre speakeri, nu doar în juriu. 🙂

Prezentarea lui Bogdan Nițu // GMP+Webstyler (este dimineață) nu are încă o temă, însă cred că ar fi interesant de aflat the agency view în campaniile și relațiile cu creatorii de conținut în 2020. Și cred că ar fi interesant de participat și la prezentările celor doi creatorii de conținut din ultimul panel, Ana Morodan și Alex Gâlmeanu.

Cei doi fac parte dintr-un panel dedicat Instagram, rețeaua socială cu cea mai explozivă creștere în ultima vreme, și sunt sigur că au destule experiențele personale care le-ar completa pe ale noastre în ceea ce privește crearea de conținut foto. Altfel, în același panel o avem și pe Laura Nedelschi, Creative Director la Kubis Interactive, cu Tips & tricks for insta-hits.

Revenind:

Când? Miercuri, 8 aprilie 2020 (08:00 – 15:00)
Unde? Radisson Blu Hotel (București)
Cât? 75 euro
Detalii? contentcreators.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s