Orange Money introduce transferuri valutare

Posted by

Începând de ieri, utilizatorii serviciului financiar Orange Money au posibilitatea de a face transferuri in valută către orice persoană fizică sau juridică, în România ori în străinătate, direct din contul în lei. Compania comunică 0 comision de transfer, curs de schimb avantajos și suport local 24/7.

Am făcut o simulare în seara asta la ceea ce ar însemna să fac un transfer de 500 de euro, iar cursul afișat a fost de 4.8036 lei, în timp ce la BNR cursul de azi a fost 4.78, cursul anunțat pentru mâine fiind de 4.7789 (-0.0011). Am verificat și cursul Visa: 4.7644 lei. Revolut e la 4.7786.

Serviciul este disponibil pentru 18 valute. Mai multe detalii aici.

Treaba asta-i bună pentru a plăti o chirie în euro, de exemplu, fără a avea și alte bătăi de cap, precum mersul la o banca – mai funcționează casele de schimb valutar? -, schimbat lei în euro, întâlnit cu proprietarul, ajuns înapoi acasă după 2 ore prin București.

2 comments

  1. Ei au probleme si la plata cu cardul pentru reincarcare .. nu stiu cum se vor descurca cu treburi mai grele. In ianuarie am platit de 10 ori pentru o reincarcare (mi-au fost returnati banii dupa ce am reclamat asta). Trebuie sa investeasca in tehnica dupa sa diversifice serviciile parerea mea.

    Like

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s