Filme: The Platform (2020)

Posted by

Acum câteva seri am ieșit la film.

M-am ridicat de la birou și m-am dus până în bucătărie să iau niște nachos și Cola. Evident că nu am găsit nachos, nu e ca și cum s-a mutat Mall Băneasa la mine în bucătărie, așa că m-am înfipt în niște gofre pe care le luasem de la Mega (pofte de autoizolare, lol). Și lapte.

Cola nu mi-am turnat, m-am gândit ca în perioada următoare băutura asta de familie să nu o consum decât îndoită cu alte lichide ce trec de 40 grade și, dacă ai fost atent, nu urma să mă duc în club, ci la cinema. Cum să bei băuturi alcoolice într-un cinema? 🙂

M-am dus la VIP. Adică m-am așezat singur pe canapeaua din living, am pus stăpânire pe măsuță (tot mă gândesc la gofrele alea și le simt încă prezența deși le-am terminat de vreo două zile) și, la recomandarea unei colege, am văzut The Platform, pe Netflix, un film lansat acum 3 săptămâni.

Ăsta.

Evident că l-am dat mai departe, s-a întors cu feedback și înțeleg că îți poate da o stare la final, nu neapărat plăcută, însă per total a prins, l-am zărit și în top 3 filme în România. The Platform mi se pare o mefatoră foarte bine scrisă. E puțin violent în unele momente, însă cu un mesaj destul de direct.

Mâine intenționez să mănânc în oraș, iar în weekend mă gândesc să mă duc în club.

Stai tunat. Ha ha.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s