iaBilet lanseaza vStage.ro, platforma dedicata artistilor si creatorilor de continut

Posted by

iabilet.ro a lansat vStage.ro, o platformă dedicată artiștilor (cântăreți, stand-ups), creatorilor de conținut (vloggers, bloggers) sau altor profesii liberale (eg. antrenori de dans, muzica, pictura, coaching, antrenori personali etc).

vStage va ofera atat solutia de streaming cat si solutia de vanzare bilete prin iabilet.ro. Streamul poate fi transpus pe vStage prin solutia noastra sau puteti sa folositi orice alta solutie proprie, vStage putand insera in platforma orice alta varianta existenta pe piata. Poti face streaming chiar si din studioul unei televiziuni, noi stim sa preluam streamul si sa-l impartim catre fani. Costurile de bandă sunt suportate de noi la fel ca si orice alte costuri tehnice. Tu nu te ocupi decat de partea de content iar livrarea si tot ce tine de partea tehnica e la noi, toate costurile fiinds incluse in comisionul de ticketing.

vStage functioneaza si pe baza de coduri gratuite pentru cei care vor sa-si ofere fanilor munca in mod gratuit. Pasii sunt aceiasi: fanii achizitoneaza bilete cu valoare zero si folosesc codurile de acces in platforma la o ora prestabilita.

Transmisiunea live prin solutia oferta gratuit de vStage.ro este Full HD si poti folosi pentru a te filma LIVE camera de pe laptop / mac sau orice alt webcam. Cu cat camera cu care transmiti e mai profesionala cu atat calitatea e mai buna. Daca nu vrei sa folosesti solutia noastra, iti reamintim ca poti folosi orice solutie proprie de streaming doresti, vStage putand insera si transmite orice fel de stream live, sau nu, chiar si din studiouri de televiziune.

* Photo by stefano stacchini on Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s