despre munca de acasa || autoizolare || #lavieonline

Posted by

E vineri seara. Nu știu cum sunt vinerile voastre în perioada asta, însă ale mele sunt foarte tăcute, prin urmare, mi-am făcut o obișnuință în a-mi pune în ordine gândurile, trecând prin tot ce am făcut în săptămâna respectivă. Ce am învățat nou, ce n-am reușit să fac, ce pot îmbunătăți. Iar ultimele două săptămâni au însemnat cea mai aglomerată perioadă pe care am avut-o anul acesta.

Chiar m-am și amuzat, aducându-mi aminte de experiența din Spania de acum doi ani, când îmi căutam telefonul prin casă cu Find my iPhone. He he, ce vremuri! Săptămâna asta am rămas de două ori fără baterie la telefon în timpul conversației și am devenit unul dintre apropiații sunetului de la AirPods care anunță că trebuie încarcate. Ne cunoaștem foarte bine. 🙂

Scriu acest articol pentru a-mi nota două lucruri de săptămâna aceasta, apropo de #workfromhome.

Primul este un curs pe care l-am ținut săptămâna asta la Facultatea de Jurnalism și Comunicare, la o clasă de publicitate, despre tehnologie și campanii cu creatori de conținut. Am scris cu italic deoarece nu l-aș numi neapărat curs, însă am fost cel mai aproape de subiectul lucrării de diplomă cu care am închis perioada din Automatică, în 2002, «E-learning, învățământ la distanță». Ca fun fact, din diferite motive, eu am ocolit cursurile de pedagogie din facultate.

Al doilea este sesiunea Live de astăzi de pe pagina de Facebook a 2Performant, sesiune în care am încercat împreună cu Alex Negrea, Cristi Manafu și Dorin Boerescu (plus o intervenție a lui Cabral Ibacka, doar cu voce – poveste lungă, vorbim tot într-un live săptămâna viitoare!), să ne uităm la zona de creatori de conținut, trecând și prin situațiile pe care le întâmpinăm fiecare în perioada asta.

A ieșit dezbaterea de mai jos și mă gândeam acum, apropo și de întrebarea lui Dorin de la începutul sesiunii, când am intrat live pe Facebook, că nu mai făcusem asta de vreo 3 ani, perioadă în care am păstrat puțină distanță față de camerele video pe care le am prin casă, implicit și față de acest tip de conținut.

Au fost două săptămâni aglomerate, ziceam, însă oboseala este plăcută, un sentiment care, pe mine, cumva, m-a încărcat dintotdeauna.

Bonus, pentru cunoscători, îmi era dor de notele mele de subsol. :))

Note de subsol:
1. Alex Negrea – Owner @ Social Smarts // Facebook | LinkedIn
2. Cristi Manafu – Managing Partner @ Evensys // Facebook | LinkedIn
3. Dorin Boerescu – CEO @ 2Performant.com // Facebook | LinkedIn
4. Cabral Ibacka – MC, host, blogger // Blog | Facebook | LinkedIn

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s