Farming Simulator 19 si Cities: Skylines, jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus in luna mai 2020

Posted by

Ieri au fost publicate jocurile gratuite de luna aceasta pentru membri PlayStation Plus (Ce este PlayStation Plus?). Ele vor fi disponibile în PlayStation Store (cu titlu gratuit) începând cu 5 mai 2020, însă, până atunci, mai avem o săptămână pentru a descărca, ori adăuga in Library, jocurile lunii aprilie.

Farming Simulator 19

Farming Simulator 19 îți spune încă din titlu despre ce este vorba. Tot stai acasă, dacă vrei să faci ceva cu mâinile tale, iacătă, ai ocazia. 🙂 Mai o vacă, mai o combină, ori un tractor (sunt peste 300 de vehicole și tooluri în joc), fără să ai nevoie de declarație pe propria răspundere (glumă de sezon, lol), ce mai… nebunie. Îți iei o pizza și o cola la 17.00 și te mai ridici de pe canapea a doua zi. Dar cu silozurile pline. 🙂

Cities: Skylines

Nici Cities: Skylines nu e neapărat foarte departe de Farming Simulator amintit mai sus, doar că are alt setup. Dacă nu-ți place viața la fermă, poate vrei să fi primar. În Skylies poți proiecta, construi și gestiona orașul viselor tale, cu servicii publice excepționale și cetățeni fericiți, provocarea fiind în a putea dezvolta un orășel în bartai metropola plină de viață.

PEGI 3 ambele, da? 🙂

Iată și linkurile din Store.

aprilie 2020
🔗 UNCHARTED™ 4: A Thief’s End
🔗 DiRT Rally 2.0

mai 2020
🔗 Farming Simulator 19
🔗 Cities: Skylines

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s