Predator: Hunting Grounds

Posted by

Prietenii de la @PlayStation mi-au făcut o surprinză săptămâna trecută 🙏 – o licență pentru 🔗 Predator: Hunting Grounds, un joc dezvoltat de 🔗 IllFonic și lansat de Sony Interactive Entertainment Europe în 24 Aprilie 2020 pe PlayStation 4, însă este disponibil și pe Windows. Vorbim despre franciza Predator, poate ați văzut vreunul dintre filmele care au avut ca punct de pornire Predator (1987) cu Arnold Schwarzenegger.

Meciurile sunt formate din 5 jucători, unul care controlează Predatorul și 4 care fac parte din Fireteam, o trupă de operațiuni speciale care rezolvă diferite misiuni în joc. Poți căuta un joc din perspectiva Fireteam, a Predatorului, însă poți organiza și meciuri private împreună cu prietenii. Din câte am văzut prin meniu, Predator: Hunting Grounds este cross-platform, însă nu cunosc pe nimeni care să-l aibă pe Windows.

Am făcut câteva misiuni, am jucat și din perspectiva Predatorului, am primit vreo 3 trofee și urcat 4 niveluri, iar toată istoria nu cred că a durat mai mult de o oră. Grafica e mișto, iar dacă îți place povestea și Unreal ca engine de gaming, Predator: Hunting Grounds îți va mânca cu siguranță câteva nopți. Pare interesant, m-a prins puțin, am să încerc să văd și cât de ușor se poate avansa.

La capitolul customizare nu cred că stă rău deloc. În funcție de cât de repede câștigi experiență și avansezi în niveluri, jocul îți oferă FieldLockere ce conțin customizări pentru arme și pentru cele două tipuri de caractere (există și Predator-femeie pentru fane :)), însă și ceva monedă internă pe care o poți folosi în același scop. În plus, la anumite nivele vei putea debloca diferite pachete cu arme noi (loadouts).

Timpii de așteptare diferă în funcție de ce parte a baricadei vrei să joci. Azi noapte, de exemplu, am prins sub un minut ca Fireteam, însă aproape de 5 minute ca Predator. Bănuiesc că pe la o oră mai decentă, să zicem 20.00 – 23.00, sunt mult mai mulți jucători online. Revin pe tema asta, dacă mă prinde și încerc platina. Pare destul de interesantă, ultra-rare. 🙂

Notă: Ai nevoie de un abonament PlayStation Plus pentru a-l putea juca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s