Watch Dogs: Legion | #lansari

Posted by

Ieri, Ubisoft a lansat cel mai recent joc din seria Watch Dogs, Legion, titlul la dezvoltarea căruia au contribuit și peste 70 de developeri români de la studioul Ubisoft din București. Watch Dogs: Legion le permite în premieră gamerilor să parcurgă povestea alături de orice personaj din joc.

Cu o acțiune plasată în Londra, Watch Dogs: Legion continuă povestea hackerilor din organizația DedSec. Aceștia sunt nevoiți să intervină pentru a recâștiga drepturile fundamentale ale cetățenilor, restricționate de către autorități cu ajutorul inteligenței artificiale. Pe lângă povestea principală, în joc sunt incluse și o serie de activități precum freestyle footbal, darts, lupte corp la corp, contracte de curierat sau artă stradală.

Echipa de producție din România a recreat cu fidelitate districtul Southwark al capitalei Marii Britanii – echivalentul a peste 20% din harta jocului, inclusiv celebrele The Shard, Muzeul Tate Modern, City Hall sau Borough Market, însă și o parte din conținutul post-lansare al jocului – inclusiv modul Player versus Player Spider-Bot Arena în care pot concura până la 4 jucători (lansare 3 decembrie).

Tot în România, Ubisoft s-a asigurat, prin contribuția a peste 200 de specialiști ai studioului local, în asigurarea calității jocului. Aceștia au fost implicați atât în testarea integrală a funcționalității pe console, inclusiv cele din generația următoare, dar și în dezvoltarea scripturilor de automatizare a testelor, menite să sporească productivitatea echipelor de QC.

Mie mi-a plăcut mult Watch Dogs 2, predecesorul Legion, pe care l-am platinat în octombrie 2019 (🏆 Watch Dogs 2 (2016)). Am cumpărat și Watch Dogs 1 pentru a-l platina, dar am preferat să aștept Legion, grafica de la WD1 nefiind neapărat cea mai atractivă pentru mine, iar Legion promitea (văzusem un demo anul trecut la Bucharest Gaming Week).

Din explozia de conțint de pe Youtube de ieri, am ales clipul de mai jos, deoarece prezintă Legion în paralel cu WD2. Mi-a plăcut mult grafica, mult mai șmecheră decât pre-alpha 🙂 pe am văzut-o la BGW, și după cum a observat și cel care comentează clipul de mai jos, open word-ul este mult mai populat. Pe mine unul m-a convins, mai mult decât eram platinând WD2.

Pe PlayStation 4, versiunea Standard costă 340 ron, cea Gold 475 ron, iar cea Ultimate 509 ron. Găsiți aici ambele variante, plus Season pass și pack-uri de credite. Versiunea Gold conține și Season Pass, iar Ultimate conține jocul, Season Pass, misiuni extra, patru personaje cu abilități unice, un skin Dedsec pentru mașini, The Urban Jungle Pack, trei măști și status VIP pentru o lună. O grămadă de eGoods.

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s