FlatOut 4 – Total Insanity | PlayStation

Posted by

Până în august 2165, când va fi disponibil încă un rând de unități PlayStation 5, o să mai vorbim o perioadă de jocurile de pe PlayStation 4. :)) Și, pentru că sunt sigur că în seara asta v-ați pus de foarte multe ori întrebarea «băi, ce-aș juca pe PlayStation?» :-P, am zis să intervin eu.

FlatOut 4 – Total Insanity (e la ofertă pe PS4, #douăjdelei la propriu)

L-au descoperit câțiva amici zilele trecute și în seara asta l-am jucat în trei, multiplayer. E demență totală, în genul Wreckfest, cu grafică de Carmagedon și scopul omniprezent de a dezmembra mașinile celorlalți jucători. Iar când adversarii sunt prietenii tăi din Party… nici nu vreau să mă gândesc cum e în echipe mai mari, de 8 inși, de exemplu.

Are și story (career mode / flat mode) însă și modul multiplayer, care în 1.5h în seara asta nu ne-a găsit niciun alt jucător online la matchmaking, prin urmare ne-am simțit ca niște nababi care au propriul joc și ne-am mulțumit doar cu un sfert din trofeele jocului. Sunetul și grafica sunt okish, muzica mișto, iar mecanica nu foarte greu de memorat, se învață rapid. Și e 20 ron. 🙂

În altă ordine de idei, mâine se lansează NFS Hot Pursuit Remastered, 180 de lei, ori cu 10% mai puțin dacă ești abonat EA Play (fostul EA Access).

Suntem deja 3. Cine mai are curaj să piardă la fiecare cursă să dea un semn doar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s