Reclame: Dan Badea, neinvitat la Straini cu vinul

Posted by

Din seria «ce reclame ne mai targetează pe Youtube», ați văzut Muntenia, primul episod din Straini cu Vinul? Vorbim despre o campanie Carrefour*, iar unul dintre motivele unui răspuns negativ la întrebarea precedentă ar putea fi acela că nu ați văzut îndeajuns de multe spectacole de stand-up online cu Dan Badea. 🙂 Revenind însă la Străini cu vinul…

Doi francezi s-au apucat de cea mai nebuneasca misiune – sa ii invete pe romani despre vinul lor romanesc si bun. Pai lor nu le-a spus nimeni ca pe noi nu ne invata nimeni? Cum adica sa ne „vanda” francezul marfa noastra. Sa fie ei Straini cu Vinul sau sa fim chiar noi?

Intra pe site si afla mai multe despre misiunea francezilor, dar si despre concursul cu premii in vinuri romanesti.

Concursul pentru Muntenia s-a terminat, dar iată clipul, puțin peste 5 minute la care cel mai probabil nu veți da skip. Nu e un număr de stand-up comedy, însă spotul mi se pare destul de amuzant cât să te țină curios până la final, să vezi cu ce replică (re)vine Dan Badea. Ar fi interesant de aflat average view rate, cumva cred că stă mult mai bine decât cele 41 de like-uri și 1 singur dislike, raportate la 265.000 de views.

* Campania face parte din programul Deschidem Vinul Românesc, un proiect de promovare a vinurilor din cramele românești de la raft, pe trei piloni: Vin din regiunea ta, Exclusiv la Carrefour și Premium.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s