90% din traficul celor mai vizitate 10 siteuri auditate din Romania este mobil | 01.2021

Posted by

Rămăsesem pe creier cu imaginea (și remarca) de la finalul articolului despre Games Marketing Insights for 2021 și am zis să și sap puțin după cifre publice, sursele nefiind neapărat foarte multe. trafic.ro s-a autoeliminat rapid din cursă (datele site-urilor inscrise sunt private), prin urmare a rămas doar SATI, care oferă detalii de trafic pentru un univers format din majoritatea site-urilor importante din România.

Datele publice disponibile în secțiunea Studiului de Audienta si Trafic Internet de pe site-ul BRAT sunt la zi pentru ultimele 30 de zile, însă găsim și o raportare a lunii precedente, decembrie 2020 în cazul nostru. Am extras mai jos vizitatorii unici pe care i-au raportat primele 10 site-uri cu cel mai mare trafic auditat din România și distribuția lor per device folosit, mobile / tabletă vs. desktop / laptop (SATI/BRAT – decembrie 2020).

Not bad, not terrible, nu? 🙂 Aproape 90% din traficul pe care l-au înregistrat primele 10 cele mai vizitate site-uri auditate din România a fost generat de pe terminale mobile, smartphone sau tabletă. Pentru perfecționiști, cifra exactă este 87.05%, dar iată cifrele mai îndeaproape.

 

Iar dacă nu le-ați vizitat până acum de pe mobil, iată ocazie, mai jos. O să vă placă Libertatea, Playtec, chiar și Olx, o să vedeți.

1. www.olx.ro
2. www.digi24.ro
3. www.adevarul.ro
4. www.stirileprotv.ro
5. www.libertatea.ro
6. www.playtech.ro
7. www.capital.ro
8. www.mediafax.ro
9. www.hotnews.ro
10. www.observatornews.ro

Păreri?

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s