6 evenimente pentru creatorii de continut | #InfluencerMarketing

Posted by

Zilele trecute, Evensys a anunțat lista evenimentelor de anul acesta, iar eu am selectat șase dintre ele la care cred că ar trebui să fie prezenți creatorii de conținut, în special cei aflați la început. Este o oportunitate de a cunoaște oameni cu aceleași interese (chiar dacă online într-o primă fază), însă și de a afla lucuri noi din industrie, ori de a vedea studiile de caz ale unor campanii tari.

Profit de ocazie și las aici și Codul de bune practici în Influencer Marketing, un document de referință pentru marketeri, planneri, brand manageri, creatori de conținut și alți specialiști implicați în derularea campaniilor online prin intermediul Influencerilor.

Lista e mai jos, descrierile aparțin echipei Evensys. Btw, La Mulți Ani! Chapeau bas!

Visualfest
Editia 4 • iulie 2021
Visualfest este o sarbatoare a comunicarii vizuale, un loc de intalnire, chiar si virtual al creatorilor de continut cu branduri interesate de tendintele momentului in social media.
www.visualfest.ro

Influencer Marketing Conference
Editia 4 • 17 septembrie 2021
Evenimentul isi propune sa ofere un ghid complet de noutati si bune practici atat celor care deruleaza programe de influencer marketing, cat si creatorilor de continut.
www.influencermarketing.ro

Digital Divas
Editia 10 • 16 septembrie 2021
Un eveniment dedicat unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase, și unul dintre cele mai important locuri de intalnire ale creatorilor de continut din România.
www.digitaldivas.ro

Webstock
Editia 14 • 8 octombrie 2021
Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media.
www.webstock.ro

Social Media for Parents
Editia 9 • 11 noiembrie 2021
Conferinta reuneste parintii activi in mediul online si specialisti in comunicare si digital pentru a dezbate tendintele in parenting, idei de promovare si noutati din social media.
www.socialmediaforparents.ro

Food Bloggers Conference
Editia 13 • 9 decembrie 2021
Evenimentul se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si care reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie.
www.foodbloggers.ro

Iar dacă ați ajuns până aici, mai adăugați trei evenimente pe listă. Mai multă informație din domenii precum marketingul digital și comunicarea nu cred că va omorî pe nimeni. 💪 🙂

PR Forum
Editia 15 • 25 februarie 2021
Editie Online
Intr-un domeniu in continua schimbare precum cel al relatiilor publice, evenimentul aduce cele mai noi tendinte si perspective in comunicare in cea mai mare intalnire a practicienilor din domeniu.
www.prforum.ro

Digital Marketing Forum
Editia 14 • 14-15 aprilie 2021
Editie Online
Digital Marketing Forum 2021 va pune accent mai mult ca oricand pe solutii practice, idei noi si studii de caz relevante pentru oamenii de marketing din companii de toate marimile.
www.digitalforum.ro

Back to Business Virtual Summit
Editia 2 • iunie 2021
Un eveniment unic de 3 zile ce aduce in acelasi loc virtual comunitatile de marketing, comunicare, social media si publicitate din Romania, pentru a gasi impreuna solutii care sa asigure continuitatea afacerilor si raspunsuri pentru noile asteptari ale consumatorilor.
www.virtualsummit.ro

Ne «vedem»!

* photo by Kane Reinholdtsen on Unsplash

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s