25+ piese de teatru online si offline pe care le poti vedea in urmatoarea perioada

Posted by

După aproape un an de pandemie, în care piesele de teatru și restul evenimentelor din spațiile închise au fost fie suspendate, fie mutate în mediul online, lucrurile s-au mai relaxat puțin, iar acum putem merge la teatru, bineînțeles, urmând măsurile de protecție necesare.

Emoțiile transmise, interpretarea actorilor și acțiunea uneori dramatică, alteori amuzantă, dar vie și plină de viață, scot în evidență aspecte din viața cotidiană și ne fac să ne regăsim în multe scene din piesele de teatru.

Anul trecut ne-a împiedicat să mai asistăm la astfel de evenimente live, astfel că am putut simți emoțiile unei piese de teatru doar online, însă, odată cu măsurile de relaxare începute pe 25 ianuarie, teatrele au fost redeschise, dar la 30% din capacitatea normală.

Unele piese de teatru încă mai pot fi urmărite online, fiind perfecte pentru cei care sunt încă ușor reticenți cu expunerea în spații închise, așa că voi lăsa mai jos câteva piese cu care ne putem delecta acasă:

Fiind deschise la doar 30% din capacitatea normală, teatrele au epuizat deja biletele la aproape toate piesele, precum Teatrul de Comedie și Teatrul Național București (singura piesă care mai este disponibilă este Jurnal de România.1989). Alte teatre nu și-au redeschis, încă, porțile, astfel că este tot mai greu să găsești bilete la piesele care rulează, așa că trebuie să fii cât mai agil.

Pentru cei dornici să intre în sălile de teatru și să simtă live emoțiile transmise de actori, las mai jos câteva piese care mai au bilete disponibile și urmează să se desfășoare în teatrele din București, în următoarea perioadă:

Biletele se dau extrem de repede, așa că, dacă te-a atras o piesă anume, fii cu ochii pe bilete și rezervă un loc cât mai repede. La ce piesă o să mergi?

* photo by Kilyan Sockalingum on Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s