Descarca jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus | februarie 2021

Posted by

Playstation a anunțat cele 3 jocuri gratuite, disponibile membrilor PlayStation Plus, pentru luna februarie, iar tema pare a fi creativitatea, după cum afirmă și cei de la PlayStation.

  1. Control: Ultimate Edition (PS4 & PS5)
  2. Concrete Genie (PS 4)
  3. Destruction AllStars (PS5)

Control este un joc de acțiune prin care obții controlul cu ajutorul puterilor supranaturale. Poți zbura și manevra, de la distanță, diverse obiecte cu care îți poți doborî inamicii. Mie îmi părea interesant jocul și înainte, dar nu am apucat să îl cumpăr și, implicit, să îl joc, așa că va fi o ocazie bună să îl încerc.

Concret Genie este un joc care te umple de culoare. Cu ajutorul pensulelor magice vei crea „Genies” care te vor ajuta să aduci la viață un oraș fără culoare. Eu am jucat jocul fix acum un an și a fost o surpriză plăcută. Este un joc ușurel, pe care l-ar putea încerca și începătorii, are un stil cartoon-ish, culori frumoase și dacă îți place să și desenezi (precum mie 😊), atunci îți va părea și mai simpatic.

Destruction AllStars este un joc multiplayer în care îți alegi unul dintre cele 16 personaje, după care intri în arenă alături de alți concurenți, unde îți poți alege și un vehicul, apoi vă luptați, pe viață și pe moarte, pentru titlul de Global Destruction Federation Champion. Pare un joc destul de fun, pe care îl poți juca împreună cu prietenii. L-aș încerca și eu dacă aș avea PS5, if you know what I mean. 🙂

Cele trei jocuri vor fi disponibile începând de marți, 2 februarie.

Jocurile gratuite pe luna ianuarie au fost:

* photo by Igor Karimov on Unsplash

One comment

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s