Experienta cu primul meu joc multiplayer, online, trofee si platine | #PlayStation

Posted by

Până în a doua jumătate din 2020, jucam doar single playere, pentru story, și cam atât. Apoi, un prieten mi-a zis să încerc și jocurile multiplayer, online. Tot atunci mi-a zis că el mai și platinează jocuri. Atunci mi-a dat cu error 404, pentru că eu mă jucam înainte doar pentru story și nici nu eram chiar veterană în jucatul pe Playstation, așa că nici nu știam ce înseamnă trofee și platine.

Primul joc multiplayer, online, pe care l-am încercat, a fost „Fall Guys”, care fusese oferit la Playstation Plus, în august 2020. De acolo a început distracția, am prins gustul jocurilor multiplayer și am început să văd cum stă treaba cu trofeele și platina.

Fall Guys e funny la început, când îți personalizezi caracterul care seamănă cu un… tic-tac sau cu o boabă de fasole, pe care îl costumezi tu, cu piese basic la început, apoi, pe parcurs ce descoperi noi level-uri și câștigi Kudos și Crowns, îți poți alege noi piese de îmbrăcat. Fiind la început eu eram un caracter portocaliu, parcă, și cu niște chiloței roz cu inimioare, pentru că era maximul pe care îl puteam alege.

Fiind o persoană destul de competitivă și ambițioasă, de fel, am început să fac câteva trofee, easy peasy, după care am văzut unul care zicea: „Reach lvl 40 fame during a season”. Challenge accepted! Problema era că sezonul se termina în două săptămâni, eu eram cam level 5, nivelurile deveneau tot mai greu de atins, iar eu părea că mai am nevoie de cel puțin o lună ca să fac trofeul, mult timp liber și răbdare.

Așa am descoperit cum stă treaba și cu grind-ul în jocuri și că trebuie să muncești ceva la un joc ca să iei anumite trofee și să îl platinezi.

Zilele treceau iar level 40 părea foarte departe de mine și așa și era. Cu toate astea, eu îmi propusesem să fac trofeul și nu concepeam să nu reușesc, așa că am jucat, seară de seară, numai Fall Guys, până am reușit să obțin trofelul, care era „Very Rare”, și să îmi mai și rămână cam 2 zile până la încheierea sezonului 1.

De atunci nu am mai jucat deloc Fall Guys, dar am descoperit cam cât de mult trebuie să grind-uiești la anumite trofee, cât de mult te țin anumite jocuri în priză cu trofee hard to get și că îți dezvolți câteva aptitudini cu ajutorul jocurilor, precum: competitivitatea, ambiția, agilitatea, răbdarea și multe altele.

Cel de-al doilea joc multiplayer a fost Call of Duty – Warzone. Dacă Fall Guys mi se părea greu, well, până am învățat eu ce e un Loadout, care e treaba cu Battle Pass-ul, de ce trebuie să mă feresc la început de Battle Royale și multe altele, a fost o cale lungă și plină de Gulag-uri pierdute. 🙂

Care a fost primul tău joc multiplayer, de pe Playstation?

One comment

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s