Twitter testeaza imagini care vor fi afisate pe intreg display-ul

Posted by

Twitter testează funcția de full-image display, care va face ca fișierele uploadate să se afișeze în întregime, nu cropped, așa cum sunt acum.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Dacă ai și o colecție de imagini la rezoluție 4k acum le poți uploada în platformă, atât de pe Android, cât și de pe iOs. Dacă ești în nișa de teste, poți face update la high-quality image, din secțiunea Data Usage, pentru a urca fotografii 4k.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Noua opțiune de full-image display va fi o mișcare importantă pentru Twitter, având în vedere că imaginile cropped puteau fi deranjante pentru utilizatori, deoarece se vedea doar o secțiune din imaginea atașată așa că era nevoie de un click în plus, pe imagine, pentru ca aceasta să se afișeze complet.

Imaginile, în profil, sunt tăiate astfel încât ideea pe care o transmiți vizual s-ar putea să nu fie completă. Mai jos am atașat un exemplu de pe profilul personal, astfel încât, dacă vizualurile urcate sunt portrait sau square, acestea se vor vedea incomplet.

Pe de altă parte, această tactică de cropping a imaginilor, avea și rolul de a crește engagement-ul, deoarece creștea curiozitatea utilizatorilor de a vedea întreaga imagine, așa că aceștia dădeau click pe vizual.

De asemenea, unele persoane chiar profitau de acest aspect și urcau imagini care aveau textul sau acțiunea în partea de jos sau sus a imaginii, astfel încât în crop nu se vedea ideea imaginii, așa că trebuia să dai click pe aceasta pentru a vedea întreaga imagine și idee.

Tot datorită acestui crop, timeline-ul și profilurile arată mai uniform, toate imaginile având același format pentru toată lumea.

Odată cu noul feature, imaginile se vor putea afișa în întregime, însă timeline-ul nu va mai fi la fel de uniform, având în vedere că fiecare imagine va putea avea dimensiuni diferite. Overall, acest nou feature cred că va fi apreciat de utilizatorii Twitter și ne vom putea bucura de imagini și de video-uri în formatul lor standard, fără a mai fi tăiate.

* photo by Daddy Mohlala on Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s