TikTok: resurse noi pentru business-uri

Posted by

TikTok continuă să dezvolte tot mai multe opțiuni pentru business-uri. Recent, au anunțat și un eveniment dedicat business-urilor mici și mijlocii, Ready Set Grow Summit, au creat și un cont de TikTok cu tips & tricks pentru business-uri, denumit TikTok For Business, au lansat și opțiunea de Q&A care poate fi benefică și companiilor pentru a răspunde la întrebările frecvente ale clienților.

Acum au revenit cu o platformă dedicată creării de ad-uri în cazul business-urilor. Aceasta pune la dispoziție ghiduri, resurse, studii de caz ale business-urilor de succes pe TikTok, sugestii despre cum să creezi content creativ, detalii despre cum TikTok Ads Manager te ajută ca oamenii să îți descopere brand-ul și altele.

TikTok For Business te ajută să descoperi răspunsurile la patru nevoi importante, încă de cum intri pe platformă, și anume „Get Discovered”, „Produce Creative”, „Drive Performance” și „Connect to Culture”.

Parcurgând materialele vei afla cum poate TikTok să ajute business-ul să fie descoperit de cât mai multe persoane, vei găsi 9 sfaturi creative pentru un cont de succes, tips-uri de scalare a performanței, case study-uri cu sfaturi de la business-uri care au succes pe platformă și multe altele. Poți începe să creezi ad-uri pentru business-uri, accesând această pagină.

* photo by antonbe on Pixabay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s