Nooka Space, birouri de proximitate inteligente si mobile disponibile in 2 ore | #remotework

Posted by

Start-up-ul irlandez Nooka Space lansează pe piața din România conceptul birourilor de proximitate, inteligente și mobile, pentru a le oferi tuturor celor care lucrează de acasă (sau în sistem hibrid) o nouă alternativă de lucru alta decât cei 4 pereți pe care-i cunoaștem cu toții care am lucrat de acasă, ori continuăm să lucrăm remote, în pandemie.

Conceptul Nooka Space a luat naștere pe fondul pandemiei COVID-19 și a schimbărilor care au loc pe piața muncii la nivel global și propune un mod de lucru inteligent, flexibil și eficient, prin crearea unei rețele de birouri de proximitate hi-tech, complet echipate și sigure, care pot fi închiriate prin intermediul unei aplicații mobile, la costuri accesibile.

Inteligente și compacte, birourile Nooka Space sunt concepute să funcționeze ca o rețea de micro birouri, amplasate în proximitatea utilizatorilor, putând fi transportate cu ușurință în spațiile dorite, datorită dimensiunilor, mobilității și a funcționalităților acestora.

Birourile Nooka Space sunt spații de tip „plug and play”, dotate cu peste 15 senzori smart, ce permit utilizatorilor o administrare eficientă, direct din aplicația mobilă. Accesul, încălzirea, monitorizarea calității aerului, iluminarea, plățile și rezervările pot fi controlate inteligent, în timp ce purificatorul de aer și luminile UV-C sunt special prevăzute pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare.

Pe lângă sistemele inteligente de gestionare a spațiului, birourile Nooka sunt dotate cu mobilier și accesorii de ultimă generație, incluzând mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice și kit-uri de videoconferință.

Birourile mobile Nooka se pot fi închiria la prețuri cuprinse între 299 și 599 euro/lună, în funcție de modelul și configurațiile alese, după ce în prealabil se achită un avans inițial de 1000 euro.

Nooka Space deține în prezent două modele de birouri, diferențiate în funcție de dimensiuni, respectiv Nooka One, recomandată celor care își doresc un spațiu individual, pentru o singură persoană, și Nooka Two, adaptată pentru două stații de lucru. Dacă își doresc să obțină un venit suplimentar, cei care dețin un birou Nooka îl pot subînchiria atunci când nu îl folosesc, în regim săptămânal, zilnic sau orar.

Transportul și instalarea sunt gratuite pe tot teritoriul Uniunii Europene, iar amenajarea oricărui model Nooka se poate efectua în maximum două ore. Toate facilitățile de producție și tehnologie ale companiei se află în România, la Cluj Napoca.

Later edit:

Costurile de achizitie variaza intre 15,990 euro pentru Nooka One Yellow si 29,990 euro pentru Nooka Two Blue. Paginile 8-9 din broșura de mai jos.

5 comments

  1. “Costuri accesibile”. 1000 de euro avans si 600 de euro pe luna pentru biroul individual. Nu cumva e mai rentabil sa inchiriezi o garsoniera strict pentru munca si sa te intorci seara la “casa principala”?

    Like

    1. Ai dreptate dacă te raportezi doar la costuri. Dacă e să facem o paralelă, “e mai rentabil” să-ți instalezi un post de telefonie fixă decât să îți iei un iPhone cu abonament.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s