Statisticile room-ului Pepsi cu Smiley / Andrei Tiberiu Maria si Feli Donose de pe Clubhouse

Posted by

Pentru cei care au deschis mai târziut telefoanele mobile pe Clubhouse, ori Cefaci.Online, Pepsi Romania a semnat prima campanie din România cu influenceri / creatori de conținut de pe Clubhouse, iar în seara asta a avut loc cel de-al doilea room din această campanie, Din pasiune pentru muzică 🎧 cu Smiley și Feli.

Room-ul a fost moderat de Alin Pandaru / Youtube și Andrei Niculae / Virgin Radio Romania, iar pe link-ul de mai sus găsiți o raportare de pe o altă platformă de tracking față de cea pe care o folosesc în mod usual, despre care am scris și pe care v-o recomand deși e pe bani.

Este o platformă gratuită, nu mă dau prea tare în vânt după ea (pune foarte mult accent pe skintone, dar cine sunt eu să judec?), însă poți avea datele unui room și fără să fi moderator și oferă destule informații interesante pe care le putem folosi pentru a ne raporta viitoarele room-uri / evenimente pe care le vom desfășura pe Clubhouse. 🙂

Iată cele mai importante cifre ale room-ului Pepsi din seara asta, restul le găsiți aici (incluisiv lista celor care au urcat la Q&A pe scenă – în timp veți putea observa și cine a făcut un sport din asta :)).

 • Durată room: 1h 22 minute
 • 382 total listeners
  • 5 moderatori
   • 2 new CH members
   • 3 old CH members
  • 16 speakers în total (au avut sesiune de Q&A)
   • 3 new members (doi au fost Smiley și Feli care au fost și mods)
   • 13 old members
 • 8740 minutes total listening time
  • 29.38 minute medie pentru new users (sub 7 zile pe platformă)
  • 22.35 minutes medie pentru old Clubhouse users

Platforma nu a păstrat și un peak, raportare ce este oferită doar în timpul room-ului, dar am reținut un 117 participanți simultan la un moment dat, când am aruncat o privire pe cifre, în timpul evenimentului.

Cum vi se par? Bune? Nasoale? Eu zic că e bine, iar evenimentul este unul reușit. Vedem în timp ce ne rezervă dinamica de pe Clubhouse. Cum spuneam, acum avem și o raportare la un room în care au fost invitați doi influenceri din zona de talente.

Atât Smiley cât și Feli sunt pe reprezentați de talentivity.ro.

Agenția care a organizat campania este Kubis Interactive.

Ca noutate (tehnică) față de primul room, Pepsi România s-a prezentat la eveniment cu un cont oficial de Clubhouse. Puțin curajos zic, dacă este să ne aruncăm un ochi prin TOS, dar controlul nu cred că e la agenție, ci mai degrabă la client. Cel mai probabil contul a fost creat de cel care l-a și nominalizat, Laurențiu Ion, digital & media la PepsiCo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s