Muncesti de acasa si te confrunti cu stresul si anxitatea? ☎️ 021 9081

Posted by

Ieri a fost lansată o inițiativă pe care companiile ar putea să o comunice angajaților în această perioadă, indiferent de sistemul de muncă pe care l-au ales, fie el hibrid ca în cazul eMAG, fie de acasă, ca în (cred) majoritatea cazurilor companiilor din zona de digital.

Începând de ieri, 6 aprilie 2021, peste 40 de psihoterapeuţi voluntari răspund la 021 9081, o linie telefonică cu tarif normal dedicată persoanele afectate de pandemia COVID-19, personalul medical supus condiţiilor de stres sau oricine se confruntă cu presiunea cauzată de pandemie.

Proiectul a fost demarat şi coordonat de către Ministerul Sănătăţii în parteneriat cu Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale (APCCR), Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (prin Clinica Universitară de Psihologie PsyTech) și Vodafone România.

Linia telefonică de sprijin psihologic 021 9081 funcţionează de luni până sâmbătă în intervalul 12.00 – 20.00 şi poate fi apelată cu tarif normal din toate rețelele telefonice. Apelurile sunt preluate printr-o centrală virtuală, numită Cloud Voice, oferită gratuit de Vodafone România.

* photo by engin akyurt on Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s