TikTok lanseaza Wellness Hub

Posted by

TikTok a anunțat, într-un tweet, Wellness Hub, locul unde utilizatorii pot urmări atât resurse din domenii precum mâncare și nutriție, fitness, sfaturi de viață și sănătate mintală, cât și creatori de conținut cunoscuți pentru activitatea lor  .

https://platform.twitter.com/widgets.js

În pagina principală a site-ului Wellness Hub (de deschis de pe mobile) vei regăsi cele 4 domenii, creatori de conținut recomandați, branduri partenere, resurse (site-uri și articole de blog) și hashtag-uri reprezentative.

Selectând unul dintre cele 4 domenii, din pagina Wellness Hub, vei regăsi sugestii de creatori de conținut din domeniul respectiv, pe care îi poți urmări în aplicația TikTok, resurse din domeniu (oferite de brandurile cu care TikTok a colaborat pentru acest proiect) și video-uri relevante din aplicație, privind topicul respectiv.

Anul trecut, în octombrie, TikTok a mai avut o inițiativă asemănătoare denumită „wellbeing heroes”, unde creatorii de conținut ofereau sfaturi cu privire la sănătatea mintală și la starea de bine, pentru a se mai destresa puțin în perioada pandemiei.

* photo by William Farlow on Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s