Petrisor, OBAE ca un DUS RECE | iUmor

Posted by

Ne-am luat la discuții  pe Facebook despre Old Spice & Generația Z și am scăpat intervenția de aseară de la iUmor a lui Petrișor Obae, fondator și jurnalist la Pagina de Media, o sursă de informare a fenomenului media și a publicităţii, pentru cei care lucrează în „industrie”, pentru ziariştii care scriu despre ea, dar şi pentru cei interesaţi de fenomen.

Petrișor i-a luat la roast pe jurați, emisiunea, dar și alte televiziuni și vedete ale trustului media, a avut un număr bun și a fost felicitat la final de către Mihai Bendeac. Personal, mă așteptam ca numărul să depășească lejer o oră, două, poate chiar trei, și o spun din cunoștință de cauză. Nu l-ați auzit pe Petrișor desfășurându-se pe Clubhouse. Este de ne-o-prit! 🙂

Din roast:

  • Dacă mă uit în ochii vostri, pot citi absolut toată istoria amenzilor CNA.
  • Ce am cu Antena 1? Nimic. Ce aveţi voi cu bieţii telespectatori? Glume deocheate, multe bipuri, iUmor, la opt seara, când se uită toţi. Insula iubirii, femei goale şi ispite. Tot seara. Vulpiţa, scandaluri, în miezul zilei. Am şi o curiozitate: Voi nu v-aţi întrebat niciodată de ce românii pun WC-ul în fundul curţii şi nu la intrare, lângă poartă?
  • Înainte de fiecare interviu, mă pregătesc, documentez. Cheloo. Am ascultat Paraziţii, am reţinut cuvintele importante. Câteva, foarte scurte. Delia. Am văzut videoclipurile, am reţinut ce era de reţinut (*fac semnul unei siluete). Mulţumim! Bendeac. Ţi-am citit cartea. N-am reţinut nimic. De fapt, am retinut ceva ce mi-as dori sa uit cat mai repede. Am copil de crescut.

Enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s