Coldplay – «Higher Power» a fost ascultata in spatiu, pe Statia Spatiala Internationala

Posted by

Pentru a sărbători premiera «Higher Power», cel mai recent single Coldplay, trupa a avut un apel video cu astronautul francez ESA Thomas Pesquet, care se află în prezent într-o misiune de șase luni la bordul Stației Spațiale Internaționale.

Conversația dintre trupa britanică și astronaut a fost despre asemănările dintre viața din turneu și viața de pe ISS (International Space Station), cum arată planeta Pământ din spațiu și cum ascultă Thomas muzică în spațiu.

Thomas Pesquet & Coldplay

Citând o remarcă a lui Chris Martin către Pesquet prin care cântărețul îi spunea astronautului că acum nu poate cânta pentru nimeni de pe pământ și, prin urmare, s-au gândit să fie ascultată prima oară în spațiu, presa a prealuat ca atare, iar clipul, lansat vineri, depășește astăzi 6M vizualizări.

Peste weekend, piesa a fost în top 10 Youtube trending (wordwide), dar încă se mai joacă cu pozițiile din top 20. Mă aștept să mai stea câteva zile prin top, știrea a prins un weekend, prin urmare este foarte posibil să crească iarăși câteva poziții în prima jumătate a săptămânii.

Coldplay – Higher Power

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s