Evenimente: Podfest Romania | 20 mai 2021

Posted by

Pe 20 mai 2021, Evensys va organiza Podfest Romania, a doua ediție a unui eveniment care adresează tendintele actuale, informatii noi și studii de caz relevante din zona podcasturilor, cu invitați din zona creatorii de podcasturi și specialiști în marketing.

Podfest Romania promite să aducă în prim plan subiecte actuale și de larg interes din lumea podcasting-ului, precum producția și crearea de podcasturi, zona de marketing și monetizarea acestora, precum și modalități de promovare și distribuție a podcasturilor.

Conferința este dedicată pasionaților de podcasting, creatorilor și brand-urilor care vor să învețe cum să folosească mai bine acest nou canal de comunicare. La conferință sunt asteptați să asiste podcasteri și producători, agenții și consultanți de comunicare și marketing, și oameni de brand.

Evenimentul se va desfășura online, te poți înscrie gratuit aici, iar lista speakerilor o găsești mai jos. Ne “vedem” acolo. În contextul dezvoltării accelerate a zonei audio, trend dat de podcasturi și, mai nou, Clubhouse, Podfest Romania este un eveniment pe care nu am cum să-l ratez.

* photo by Jonathan Farber on Unsplash

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s