OPPO colaboreaza indeaproape cu Google pentru a imbunatati experienta software

Posted by

OPPO, locul 4 în România conform Canalys la livrările de telefoane inteligente, cu 6% unit share, 0% creștere YoY, a lansat astăzi versiunea ColorOS Beta 1 bazată pe Android 12, disponibilă pe flagship-ul Find X3 Pro (clip mai jos, specs aici), devenind astfel, după cum declară reprezentații companiei, unul dintre primii producători de smartphone-uri care lansează o versiune Developer Preview bazată pe Android 12, în cadrul Conferinței Google Developer I/O.

Android 12 se concentrează pe îmbunătățirea interfeței, precum și pe securitatea datelor utilizatorilor, acestea devenind totodată principiile de bază ale ColorOS. Astfel, OPPO și-a propus să ofere consumatorilor o cale prin care să se exprime mai ușor, prin intermediul unui sistem ColorOS mai intuitiv, care să le ofere acestora mai multe funcții de personalizare, în special în ceea ce privește UI și UX/interfața și experiența utilizatorilor.

În urma lansării Android 12 Developer Preview, OPPO dezvăluie versiunea Android 12 Beta 1 disponibilă pe smartphone-ul OPPO Find X3 Pro, prin care dezvoltatorii din întreaga lume pot explora cele mai recente actualizări software. În continuare, principiile de bază ale Android 12 sunt securitatea și confidențialitatea datelor utilizatorilor, oferind în același timp o experiență mai personalizată și performanțe îmbunătățite.

Despre Android 12

Android 12 este conceput pentru a le oferi utilizatorilor mai multă transparență și control, permițându-le acestora să ofere accesul aplicațiilor doar la locația aproximativă, să blocheze accesul camerei și a microfonului din panoul de Quick Settings, să activeze modul de hibernare al aplicațiilor care nu au mai fost utilizate de mai mult de 90 zile și multe altele.

În ceea ce privește experiența utilizatorilor, printre cele mai importante actualizări se numără o mai mare compatibilitate cu formatele multimedia, dar și suport pentru inserarea mai multor conținuturi. De asemenea, sistemul prezintă îmbunătățiri în ceea ce privește detaliile interfeței de utilizare, oferindu-le acestora noi funcționalități ale panourilor de notificări și modalități de operare actualizate.

De asemenea,există vești bune și pentru gameri.Android 12 oferă posibilitatea de a primi feedback audio haptic prin intermediul vibrațiilor telefonului.

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s