Smartphone-urile si accesoriile OPPO sunt disponibile de astazi la Telekom Romania

Posted by

Pentru a putea urmări în timp mișcările marilor jucători din tech, marketing și comunicare din România, notăm și arhivăm pe cefaci.online și cele mai importante comunicări în direcțiile mai sus amintite. Iar astăzi este despre OPPO și Telekom România.

Aztăzi, OPPO a anunțat parteneriatul de colaborare încheiat cu Telekom Romania, în urma căruia smartphone-urile și accesoriile OPPO sunt disponibile atât în magazinul online telekom.ro, cât și în magazinele fizice ale Telekom și ale partenerilor săi. Primele produse care intră în portofoliul Telekom sunt OPPO A15, A53 și Reno4 Lite, urmând ca în perioada următoare numărul acestora să crească.

Iată și detaliile despre telefoanele amintite mai sus, așa cum au fost distrinuite de OPPO.

OPPO A15 este un smartphone cu camera triplă cu inteligență artificială, ecran de 6,52” și baterie generoasă de 4230 mAh. Camera triplă pe spate cu AI a telefonului OPPO A15 poate surprinde orice fotografie la care visezi. Obiectivul principal de 13MP păstrează claritatea, obiectivul macro de 2MP surprinde detalii fine de aproape, iar obiectivul de 2MP face ca fiecare portret să fie perfect. În plus, datorită autonomiei crescute a bateriei și a spațiului de stocare de 64GB cu posibilitatea de extindere la 256GB, utilizatorii se vor bucura de libertate fără îngrădiri.

OPPO A53 oferă o experiență de utilizare fluidă și rapidă. Dispune de un ecran de 90 Hz, are încărcare rapidă de 18W pentru o baterie de 5000 de mAh. Ușor, ultra-subțire, OPPO A53 este proiectat ergonomic pentru a se potrivi într-o singură mână. Procesorul puternic, sistemul de sunet avansat și memoria extinsă fac experiența de vizionare a clipurilor foarte fluidă.

Telefonul OPPO Reno4 Lite este companionul perfect pentru cei pasionați de fotografia de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh, care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri.

Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait, care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait, care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

* photo by N.Tho.Duc on Unsplash

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s