Updates: Dandara Pagu, noul icon Clubhouse, plus mai putine notificari si usurinta de a crea cluburi

Posted by

Pe finalul săptămânii care s-a încheiat, Clubhouse a anunțat noi modificări ale aplicației, referitoare la statusul Online din sidebar (slide left pe hallway), dar și altele mai importante în ceea ce pivește notificările pe care utilizatorii le primesc de la aplicație și ușurința de a crea cluburi.

La notificări au făcut astfel încât să poți primi mai puține când vine vorba despre camerele în trending. Teoretic, ar trebui să scăpăm de camerele de prin India, Brazilia, ori diferite țări arabe care apăreau pe nepusă masă datorită faptului ca participau brusc destul de multe persoane.

Practic, mie încă îmi mai apar. Ce-i drept mai puține, dar încă apar.

Mai putem controla prin bife separate dacă să primim sau nu notificări ori de câte ori o persoană pe care o urmărim urcă pe o scenă, ori alte notificări precum noi followers, evenimente ori cluburi.

Un alt update important face referire la ușurința cu care se pot crea cluburi noi de către cei care au intrat recent pe aplicație. Now anyone who has been on Clubhouse for a few days, has a handful of followers, and has tried speaking a few times will be able to start one.

În altă ordine de idei, după cum probabil o parte ați observat deja, Clubhouse are un nou Icon. Dandara Pagu s-a făcut remarcată pe scena braziliană a Clubhouse moderând neoficial conversațiile tensionate dintre străini.

Detalii despre Dandara găsiți aici.

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s