Stirea nu este ca Philips a lansat primul monitor din lume creat special pentru Xbox

Posted by

Un comunicat din partea Philips de săptămâna aceasta anunță monitorul Philips Momentum Designed for Xbox, proiectat special pentru a oferi o experiență unică gamerilor care se joacă pe Xbox. HDMI 2.1, 4K, 120 Mhz și ceva HDR, pentru sacri.

Monitorul Philips Momentum oferă performanță cu o rezoluție 4K la o rată de refresh minimă de până la 120Hz și suport HDR cu DisplayHDR 1000. Rata de refresh variabilă oferă un gameplay fluid cu o latență redusă (Always Low Latency).

Philips si Xbox au lucrat împreună pentru a crea modul Xbox Game, profil ce oferă imagini superbe pentru gameri. Monitorul a fost testat intens și a primit validarea inginerilor Microsoft și TPV pentru a asigura o compatibilitate perfectă, îndeplinind în același timp și așteptările ridicate ale urilizatorilor Xbox.

Să fac o poveste din comunicarea de mai sus. Philips și-a dorit un nou monitor în portofoliu. Marketingul a zis gaming. Pandemie, creștere studiată și anunțată în ț rapoarte pe sectorul acesta. SIE (Sony Interactive Entertainment / PlayStation) este destul de inflexibil, Microsoft nu neapărat. Diferențiere. Succes.

Acum, dacă știți modul Fotbal de pe televizoare (practic inverzește ecranul și este specific televizoarelor Samsung), până la proba contrarie sunt puțin convins că asta s-a întâmplat și aici. Modul Xbox Game face ca lucrurile să fie compatibile, cum spune și comunicarea de mai sus, alături de restul specificațiilor tehnice.

Cred că partea interesantă vine pe finalul comunicării celor de la Philips.

Noul monitor de 55 inchi Philips Momentum Designed for Xbox 559M1RYV va fi disponibil din luna august la un preț recomandat de 6.819 lei. Între timp, datorită noii tehnologii HDMI 2.1, noul Philips Momentum 559M1RYV oferă o experiență de gaming uimitoare cu rezoluție 4K și rate de refresh de 120Hz pe toate consolele de ultimă generație.

55 inchi. 140cm. O suta patru zeci de centimetri. Și un studiu, care ne duce la altul, din care am să citez mai jos ce este cel mai important pentru monitorul lansat de Philips săptămâna asta.

Average size of TV screens worldwide

The global average TV screen size has seen continuous growth for years, standing at 43 inches in 2018. In the United States, the average size of LCD screens is expected to exceed the 50-inch mark by 2021. (primul studiu)

The statistic shows the average TV screen size worldwide from 2014 to 2018, sorted by region. In 2018, the average size of TV screens in Asia reached 44 inches. The global average was 43 inches. (al doilea studiu)

Lucrurile se mișcă puțin mai bine în Asia, cum e și normal. De dragul poveștilor, exemplu cel mai bun sunt plățile contactless cu telefonul. 2005 în Japonia, 2015+ Europa.

Ce voiam să zic, de fapt.

Philips lansează săptămâna asta un monitor cât peretele pentru gameri, într-un univers a cărei populație nu a trecut de dimensiunea ușii de la frigider în ceea ce privește marimea televizoarelor, device-uri care nu sunt neapărat performante pentru gaming (refresh rate mai mic -> delay).

Prețul uriaș merita accentul comunicării și pe screen size.

Acum, adevărul este că 4k și 120Mhz în aceeași frază este irelevant chiar și pentru consolele next gen. PS5 și Xbox Series S duc 120Mhz până în 1080p (full HD), Xbox Series X urcă puțin ștacheta, la 1440p. În 4K toată lumea se va bucura de 60Mhz în cel mai bun caz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s