Urmeaza verile cu placi de surf electrice

Posted by

Plecând de la postarea de mai jos a lui Mark Zuckerberg (apropo, nu găsiți nimic online despre Foil jousting mai departe de acest cont de instagram 🙂 – am fost curios și pe Google Trends să văd dacă au crescut căutările, însă nu există enough data), am descoperit radinn.com, un site de unde puteți comanda plăci electrice.

Ulterior am descoperit mulți alți producători și modele, însă ideea e aceeași. Cu o sumă deloc mică, între 10k și 20k euro, poți face “surf” oriunde, motorizat, electric / benzină, neavând nevoie de valuri. Cele pe motorină nu m-au atras, iar ca prețuri revin la radinn.com și la configuratorul disponibil online (3 modele, 2 standarde de performanță și tot atâtea de autonomie).

Pe mine m-a atras modelul Freeride (pro) cu extended range, care ajunge la 56km/h și are o autonomie de de 45 de minute. Costă 15k euro, are aproape 2m lungime și, supriză, cântărește doar 12kg (cam cât o bicicletă). Mă așteptam la mai mult. Nu ajungi din Năvodari în Vamă decât dacă te oprești prin Constanța sau Eforie la o cafea și o încărcare, dar dacă locuiești prin CT face toți banii. 🙂

Acum, dacă vă place ideea, găsiți și variante chinezești la prețuri de un weekend în Vamă. Cel mai probabil diferă foarte mult calitatea – am văzut multe gonflabile -, și autonomia, dar am observat că nici Bugatti nu se cumpără prea des, iar lumea preferă mașini normale. Cel mai probabil se poate aplica și aici, măcar de-o vară și câteva experiențe memorabile.

Și postarea lui Zuck. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s