POS pe telefonele cu sistem de operare Android 8.x+ pentru clientii Vodafone

Posted by

Vodafone Romania a anunțat pe finalul săptămânii parteneriatul cu Global Payments și o ofertă integrata pentru digitalizarea încăsarilor prin aplicația GP Tom, ce permite comercianților acceptarea plăților cu cardul prin intermediul unui smartphone, în locul unui dispozitiv clasic POS. Cu alte cuvinte, un telefon cu Android 8.x prevăzut cu tehnologie NFC poate deveni un POS mobil.

Solutia GP Tom pare destul de ofertantă pentru firmele care desfășoara activități cu un grad ridicat de mobilitate, precum taximetrie, curierat, restaurante cu livrare, cafenele etc, precum și celor cu unitați de vânzare mobile în cadrul târgurilor, festivalurilor, evenimentelor, piețelor și altor zone dedicate sau cu magazine mici.

Cum arată oferta?

Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor companii pachete complete incepand de la 9 euro/luna, care includ servicii de date si voce mobile, solutia de antivirus Vodafone Secure Net Basic gratuita 24 de luni si smartphone compatibil cu solutia GP Tom.

Detalii?

Comerciantii pot accesa pachetele de comunicatii si aplicatia de plata GP Tom direct in magazinele Vodafone, prin consultantii business Vodafone, prin email la antreprenori@vodafone.com sau telefonic la numarul 0790.700.800. Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul Vodafone.

* photo by Mika Baumeister on Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s