August 2021: Am vandut, in medie, 5 tablete reMarkable in fiecare saptamana

Posted by

Treaba asta cu afilierea (dpdv al unui afiliat) îmi este destul de necunoscută. However, am făcut câteva teste mici și “mi-a ieșit” doar cu produse super scumpe / exclusiviste: bilete la evenimente de nișă (eg. 350€ / bilet), ori tablete reMarkable (450€ minim / unit).

În articolul Cand influencerii vand (#1) pe care l -am publicat în urmă cu ceva vreme, am amintit despre faptul că un singur articol de pe acest blog se face vinovat de vânzarea unui număr record de tablete reMarkable – cele mai subțiri tablete din lume; am folosit record, deoarece traficul blogului de față nu a depășit 300 de vizitatori unici decât de 3 ori din luna Iulie când l-am relansat.

Cum arată situația în cifre?

Mai aminteam și faptul că pe siteul celor de la reMarkable coșul minim este undeva pe la 450€ – ideea este că trebuie să cumperi și acel pen special (59€ ce mai ieftin) , dar pleci și cu husă, căci ai reducere de 40€ prin acest link care, astăzi, număra 490 click-uri – humans & bots (29 de tablete în total). Comisionul meu este tot de 40€ per vânzare, bani pe care eu îi cheltuiesc pe cărțile din Bibliotecă.

reMarkable a făcut 8500€ de pe urma costin.ro doar în luna august, iar eu mi-am cumpărat vreo 30 de cărți în aceeași perioadă, comisioanele venind după câteva luni (când tableta ajunge la cel care a cumpărat-o, iar acesta nu o returnează după 30 de zile). În august 2021 comisioanele ar însuma 760€, dar eu am încasat, de fapt, comisioane pe tablete pe care le-am vândut în luna iunie.

Nu știu ce părere au cei de la reMarkable, însă mie-mi convine de minune. 🙂

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s