Septembrie 2021: Am vandut reMarkable de 12.000€ din 350 de clickuri

Posted by

Pentru că luna trecută am observat un real interes pentru astfel de cifre, am zis să fac un follow up pentru septembrie, tema fiind cât poate vinde un blog în limba română (profil marketing, tech & education) cu spikes (rare!) de 2-300 uv / day. Iar produsul despre care discutăm este reMarkable – cea mai subțire tabletă din lume -, un produs premium, prin urmare și scump.

Iar dacă în august acest articol a vândut 19 tablete (detalii aici), septembrie a adus celor de la reMarkable alte 24 de comenzi, respectiv 11.928€. Cum nu cunosc pe nimeni care să-și fi cumpărat tableta fără pen (nu ai cum să o folosești) și husă, am luat în calcul un coș de 497€ ce include cea mai ieftină husă, cel mai ieftin pen, dar și reducerea de 40€ prin acest link.

Link-ul din articol a primit în luna septembrie puțin peste 350 clickuri (humans & bots) și a ajuns la 866 de clicks. A fost o lună bună, am mai primit câteva comisioane (semn că cei care le-au comandat le-au folosit minim 30 de zile, timp în care puteau să le returneze în cazul în care nu erau mulțumiți), de care mi-am cumpărat, evident, tot cărți. Mulțumesc! 🤓  Vezi Biblioteca, poate te inspiră ceva.

Recapitulând. Blogul de față a trimis către reMarkable 350 de clickuri care au generat 24 de comenzi a câte 497€ fiecare, cumulând astfel încasări de 12.000€ pentru reMarkable și un total de 960€ în discounturi, dar și tot atâta comision din vânzări (bani pe care nu-i voi mai încasa, datorită unei limitări – am atins deja costul pe care l-am plătit eu pe tabletă, plus accesorii).

În total, reMarkable a încasat din iunie până astăzi de pe urma blogului meu 26.341€ din 53 de comenzi generate din 866 click-uri. Și, chiar dacă nu o să mai încasez comisioane, voi continua să le trimit cumpărători deoarece mi se pare un studiu de caz foarte bun pentru nișe în industria de influencer marketing (și poate și affiliate marketing) de la noi.

Iată și raportul comenzilor pentru fiecare zi a lunii septembrie.

2 comments

  1. Salut! As vrea sa achizitionez remarkable 2 ! Mentionez ca lucrez in domeniul constructiilor !Schitez foarte mult iar prezenta pe santiere este de 80% din programul de munca !
    Se recomanda acest produs ???!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s