Octombrie 2021: Am vandut 16 tablete reMarkable in valoare de 8.000€

Posted by

Am să fac o scurtă recapitulare pentru cei care au deschis mai târziu ecranele telefoanelor mobile smart, ori monitoarele laptopurilor, pe costin.ro:

În octombrie, vânzările de tablete reMarkable 2 prin intermediul blogului de față au scăzut la nivelul verii, dar dacă vă uitați pe imaginea de mai jos veți observa cum cumpărăturile de reMarkable 2 au picat în momentul în care, în România, au crescut decesele din cauza pandemiei. Din totalul de 16 tablete, 12 s-au dat până pe 13 octombrie, media fiind foarte aproape de 1 tabletă pe zi.

Chiar și așa, în octombrie reMarkable a încasat de pe urma blogului meu 7.952€, calculat la un coș de 497€. Acesta include tableta reMarkable 2, cea mai ieftină husă, cel mai ieftin pen, dar și reducerea de 40€ prin acest link. Totalul pe 2021 este de 34.293€ din 69 comenzi. Vinovat se face acest articol despre tableta Remarkable, iar între timp am mai adăugat câteva informații în plus, chiar și prin comentarii.

Cum am spus și luna trecută, am atins deja costul pe care l-am plătit eu pe tabletă, plus accesorii, prin urmare nu mai primesc niciun comision prin programul de afiliere pe care cei de la reMarkable îl oferă clienților.

Ne auzim și luna viitoare pe tema asta, deoarece voi continua să le trimit cumpărători. Mi se pare în continuare un studiu de caz foarte bun pentru nișe în industria de influencer marketing (și poate și affiliate marketing) de la noi.

6 comments

  1. Da, organic. Am foarte puțini vizitatori pe blog (200-250uv pe zi), iar Google îmi aduce cam 25% din trafic. Restul este trafic direct (50%) + rețelele sociale (postări + stories). Nu am un scop să fac trafic mult, se vede, cred, foarte clar acest lucru din conținutul pe care-l public. 🙂 Mulțumesc!

   Like

 1. Bună, Costin și LMA! 🙂 Programul de comisionare din partea lor functioneaza si pentru planul Connect? Pentru cei care achizitioneaza acum tableta, mi se par totusi mari tarifele lunare. Oricum, pare-se ca au reduceri și ma voi hotari si eu in curand.

  Like

  1. Bună, Cristina! LMA! Cred că funcționează, am văzut un screenshot de la cineva care și-a cumpărat prin link-ul de la mine de pe site și totalul era chiar mai mic decât estimarea mea (cu tot cu planul Connect), dar ce poți face înainte de orice este o simulare ca și cum l-ai cumpăra și o să-ți dai seama mai bine.

   Like

 2. Buna, Costin! Nu reusesc sa fac comanda din link-ul dat de tine. Dupa ce completez adresa de livrare ( din Bucuresti), se blocheaza, apare in josul paginii o clepsidra care nu se mai termina :)). Am reluat si completat de cateva ori, la fel. Ce ma sfatuiesti sa fac? Multumesc

  Like

  1. Bună, Adriana!

   Pare a fi o problemă cu site-ul lor, nu cred că are legătură cu link-ul de la mine. Am observat că au mai fost comenzi și zilele astea (știu asta deoarece atunci când cineva cumpără o tabletă prin link-ul personalizat pentru mine, eu primesc un email cu un text de genul “o nouă comandă a fost realizată prin link-ul tău”, fără alte detalii).

   Ce mai poți face este să încerci de pe alt browser, alt calculator, ori de pe telefon.

   Like

Lasă un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s